Hvordan man kan dekorere en haj soveværelse

November 7

Hvordan man kan dekorere en haj soveværelse

Oprette en finurlig haj-tema soveværelse ved hjælp af nyhed elementer og ocean-hued tekstiler. Hvis du eller dit barn er en haj elsker, omdanne et soveværelse til en pulserende under-the-sea-inspirerede personlige rum. Krydre traditionelle shark grey med lyse tropiske farver og rolige blå nuancer. Bruge grundlæggende indretning elementer såsom maling og tæpper til at indgyde soveværelset med en haj tema.

Instruktioner

•Dæk et soveværelse væg med en hav-inspireret vægmaleri. Male et vægmaleri dig selv eller hyre en professionel kunstner at styrke væggen. Hængende tapet ligner havet liv er en anden mulighed. Oprette en vægmaleri, skildrer hajer i deres naturlige habitat, herunder blå vand, farverige fisk, koraller og en forsænket treasure chest.

•Enhance soveværelse med en haj-formet glas fisk skål. Fyld skålen med fisk, planter og levende sten. Haj-tema skålen vil tilføje et strejf af sjov til en natbord eller skrivebord samt bringe en smule af havet liv indendørs.

•Opret en sammenhængende soveværelse ser med haj-inspireret indretning detaljer. Opdatere kedeligt dressers med porcelæn haj-formet skuffen trækker og installere loft fan kæde trækker. Vælg et loft fan med vinger formet som hajfinner. Erstatte traditionelle lys dækker med versioner med haj og havet liv designs.

•Installer blå-grå tæpper, der minder om farven på hajer. Hvis rummet har trægulv eller fliser gulvbelægning, tilføje varme og interesse med haj-formet tæpper. Placere flere små tæpper i hele rummet, eller et stort tæppe i midten af rummet.

•Decorate seng med haj-inspireret præg. Vende den sovende plads til rummets omdrejningspunkt ved at forbedre det med en dyne eller quilt byder haj mønstre. Koordinere med sprøde hvide plader vise lille grå haj designs. Komplet look med en stor, Plys, grå haj-formet pude.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com