Hvordan man kan dekorere en himmelseng med stof

October 1

Hvordan man kan dekorere en himmelseng med stof

Himmelsenge har for nylig haft en genopblussen i popularitet. Det kan være lettere at dekorere en himmelseng på en feminin måde, fordi sengen generelt tendens til at være lidt feminin udseende. Da kvinder er normalt dem, der dekorerer med disse himmelsenge, mange gange senge udsmykning ordninger har tendens til at være mere feminin i deres design. Men der er måder at dekorere en himmelseng, så det appellerer til begge køn.

Instruktioner

Feminin

Hæng skår af tyl eller organza fra toppen af hver plakat af sengen. Sheerness af stoffet vil giver rummet en romantisk følelse.

•Sæt tyl eller organza til toppen af stillinger ved hjælp af klare thumbtacks eller dobbeltklæbende tape. Et alternativ ville være at binde et lille bånd omkring toppen af stillingen.

•Klippe enderne af tyl eller organza med længden af bunden af sengen. Skære dem længere vil fremhæve afstanden mellem sengen og gulvet. Klippe dem for korte vil gøre sengen vises større og chunkier.

Maskulin

•Tilføj en baldakin til hver ende af din himmelseng. En sengehimmel hjælper vedlægge seng fra resten af rummet. Vælge dæmpede farver som marineblå, vil terra cotta brun eller salvie grøn hjælpe rummet synes mere maskulin.

•Opret en baldakin ved at hænge en solid ark af materiale på tværs af hver ende af sengen. Ren og skær stof vil se godt ud uanset deres farve. Tykkere tekstiler vil holde området mere privat.

•Sæt en gardinstang til hver ende af plakat sengen, skrue ene ende af stangen på hver post. Skub paneler materiale ud på gardinstang og fastgør dem med gardin korsblomster.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com