Hvordan man kan dekorere en historisk hjem

October 7

Genskaber historiske hjem kan være en tilfredsstillende investering, men mellem opdatering af de elektriske og VVS til stripning peeling tapet, kan det ofte være et fuldtidsjob. Det kræver tålmodighed og et bestemt sind at se projektet igennem. Når det hårde arbejde er afsluttet, selv om følelsen af tilfredshed vil gøre det hele værd. Det er vigtigt at følge op på din restaureringer med præcise indretning samt. For eksempel, hvis du har en victoriansk hus, ville du udfylde det med rustik bjælkehytte møbler. Gennem forskning og ved hjælp af dekorationer i overensstemmelse med perioden, vil din drøm historisk hjem snart komme til at bære frugt.

Instruktioner

•Indstil perioden af dit hus. Er det georgiske (slutningen af 1600-tallet til slutningen af 1700-tallet), føderale (slutningen af 1700-tallet til begyndelsen af 1800-tallet), eller victorianske (1840-1900)?

Dyrknings indretning fra den periode, der interesserer dig. Denne artikel fokuserer udelukkende på victorianske hjem at tilbyde viktoriansk udsmykning ideer og produkter. (Se referencer).

•Opret en budget. Afgøre, hvor meget du kan tillade sig og holde sig til det. Udgifter til udsmykning kan komme ud af hånden hurtigt når man tager i konto kunstværker, lamper, møbler, tæpper og gardiner.

•Look for antikviteter. Overbrusning autentiske stykker her og der vil give din indretning at historiske føler du leder efter. Selv købe små genstande, såsom figurer eller stykker af møbler ligesom en fløjl bakkes stol eller chaise lounge.

•Installer en tin loft. Mange hjem forbedring butikker sælger faux tin fliser. Lægge dem direkte over dit gamle loft til helt at ændre udseendet af dit værelse og tilføje ægthed.

•Sæt tapet. Dette var væggen tildækning af valg i Victoriatiden. Tapet indeholdt detaljerede mønstre fyldt med fugle, blade og blomster.

•Installer vindue belægninger bestående af en gesims, et omhæng og sheers nedenunder. Ifølge Victorianstation.com, "at vælge farverne på gardiner, midten af århundredet dikteret en harmoni af kontrast tilgang når indretning offentlige rum. For soveværelser var 'harmony analogt' bedst, med en hue i forskellige nuancer og nuancer."

•Få snu. Tilføje fringe, Perlebroderi eller blonder til eksisterende lampeskærme og gardiner. Den victorianske tidsalder var alt om udsmykkede, feminine indretning.

Hæng en ekstravagant krystallysekrone i spisestuen. Den spisestuemøbler bør bestå af en tabel, polstrede stole og skænk af mahogni eller valnød og funktion kringlet udskåret designs.

•Hold det enkle i badeværelserne. En clawfoot badekar og porcelæn piedestal synke med nikkel inventar ville være hensigtsmæssig indretning. For belysning, skal du bruge væg sconces med matteret glas glober.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com