Hvordan man kan dekorere en husbåd

April 10

Hvordan man kan dekorere en husbåd

I mange områder af landet, især nordvest, er køber en husbåd et rekreativt investering lige deroppe med køb af en camper. Mange familier samle deres penge til at købe og hede en husbåd, og de leje det ud når ingen familiemedlemmer planlægger at bruge den. Hvis du har for nylig købt en husbåd, er den første ting du kan tænke på hvordan man kan dekorere det. Før du begynder at købe en masse sjov, nautisk tema pyntepuder, men er der nogle andre ting, du bør overveje, herunder vigtige sikkerheds- og komfort spørgsmål til dine gæster.

Instruktioner

•Decorate med robust elementer. Selv om de fleste husbåde ride problemfrit, er der tidspunkter, hvor vinden spark og klipper båd, så at sige. Gøre sikker på, du ikke behøver brække opstillet hvor de kan glide ud en tabel og let knæk.

•Brug et nautisk tema. Selv om dette kan være en smule kliché, de fleste mennesker forventer og kan lide det. Det er vigtigt at behage mennesker, især hvis du udleje din husbåd, som mange ejere gør. Hænge en livreddende ring på væggen. Få et anker uret. Opsætning af nogle dekorative træ årer i hjørnet. Smide nogle blå og hvide puder på bænken.

•Plan for vand. Selvom vand ikke ind husbåden direkte fra søen eller havet, er chancer det vil indtaste båden som det drypper fra mennesker og vand legetøj. Dekorere med let at tørre-down tekstiler såsom vinyl, og bruge træ, der er blevet imprægneret, så det plejer skræl eller spænde hvis det bliver vådt.

•Nyd visningen. Den vigtigste udsmykning i en husbåd er siddepladser. De fleste rekreative husbåde er nyder godt af en masse gæster. Sørg for du har nok plads til dem alle. Sted farverige, billig stole og borde på hvert dæk.

• Lad lyset i. Bådene har tendens til at være mørkt inde. Hvis du har blinds på vinduerne, holde dem åbne til leje i så meget lys som muligt. Tilføje flere lamper (boltet til tabellerne, hvis nødvendigt) i hvert værelse.

•Hold det sikkert. Sørg for at du har masser af redningsveste om bord. I stedet for at smide dem i en uinteressant bunke, og gemme dem i en kiste, dekorative wicker.

Tips & advarsler

  • De fleste husbåde er små. Brug mindre målestok møbler og dekorationer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com