Hvordan man kan dekorere en hyggelig følelse i et soveværelse

May 29

Hvordan man kan dekorere en hyggelig følelse i et soveværelse

Soveværelse design spænder fra ultra moderne til bløde og feminine at en varm og hyggelig oase. Mens disse udsmykning stilarter har mange forskelle, de alle stræber efter at skabe et rum, der er afslappende for enden af en lang dag. Alle disse stilarter har elementer, der gør et smukt rum, men når du tænker på en afslappende soveværelse, hyggelig og varm indretning er særlig tiltrækkende. Du kan oprette denne hyggelige følelse ved at tilføje varm-teksturerede sengetøj, indarbejde varm maling farver og vælge passende blød belysning.

Instruktioner

•Paint dit soveværelse en varm farve. Hvis du vil oprette et hyggeligt soveværelse, skal du bruge farve til at forbedre en varm og hyggelig stemning. Toscanske guld, terra-cotta appelsiner og tranebær reds er fra varm farve-familien og deres brug skaber en smuk hyggelig oase.

•Vælg hyggelige tekstiler. Hyggeligt soveværelse indretning omfatter smukke, bløde og luksuriøse tekstiler. Indarbejde smukke sengetøj med høj trådantal plader, bløde dundyner og ekstra Plys chenille tæpper til et værelse, der føles så hyggeligt som det ser ud.

•Brug varm belysning. Belysning i en hyggelig soveværelse er blødt og diffust. Vælge wall sconces på lysdæmper switche, små accent lamper og stearinlys til at give dit værelse en indbydende, hyggelig og varm fornemmelse.

•Medtagelse tilbehør. Der er intet ganske som wonderful som at være omgivet af ting, du elsker, så omfatter særlige souvenirs, familiebilleder og rejse smykker i dit hyggelige værelse decor. Vise specielle tilbehør i dit værelse gør det føles ekstra afslappende og særlige.

•Incorporate varm gulvbelægning. For hyggeligt soveværelse indretning med optimal varme er tæpper overfladen af valg. Tæppe er fuzzy og varm og giver en fremragende omvandrende overflade. Men hvis dit soveværelse gulvet fliser eller trægulv, tilføje Plys tæpper for at øge din hyggelige indretning.

•Tilføj smukke puder til din made seng i forskellige fuzzy stof, chenille, fløjl, filt og fløjlsbukser. En blanding af luksustekstiler og størrelser tilføjer øjeblikkelig varme og hygge i din seng og giver dit rum en vidunderlig afslappende oase føler.

•Incorporate en vand-funktionen. Lyden af rislende vand er meget beroligende og afslappende, så indarbejde en væg-monteret eller bordplade springvand i dit soveværelse til en særlig prikken over i'et til din varme og hyggelige oase.

Tips & advarsler

  • Holde en ekstra fluffy badekåbe og tøfler ved siden af din seng på en krog for tilføjede hygge og afslapning.
  • Hvis du bruger stearinlys, altid føre tilsyn med dem, og holde alle stearinlys væk fra kæledyr og børn.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com