Hvordan man kan dekorere en ideel soveværelse

April 30

Dit soveværelse bør være din fristed - en flugt fra verden. Men, slapper af i din sanctuary kan være forståeligt vanskeligt, hvis du er omgivet af 80 ' erne møbler, dateret blomstret tapet og grimme indretning. Tag dit soveværelse fra byrde til helligdom ved at følge denne simple guide.

Instruktioner

•Decide på et farveskema. Udgør en liste over farver du vil være glad for at vågne op til. Derefter leder til maling gemme og vælge maling farveprøver, der indeholder farver du nyde og at du tror arbejde godt sammen. Disse maling farveprøver vil tjene som din farveskema.

•Vælg den mest tiltalende farve på din maling farveprøve og male dine vægge i denne farve. Hvis du vil oprette en monokromatisk palet, male en accent væg i en nuance (hvid tilføjet) eller skygge (sort tilføjet) af den farve, du har valgt. For noget lidt dristigere wall Prøv at finde en komplementære farve og male din accent at farve. Bare sørg for at farverne er toner, som du kan leve med. Når maleri, Sørg for at beskytte din trim, loft og gulve fra maling. Stedet for at bruge en presenning, skal du bruge colophonium papir til at beskytte dine gulve, da det er mindre glat. Beskytte din loft linjer og trim ved hjælp af malerens tape.

•Vælg møbler. Hvis splurging på nye møbler, vælge en finish, som er i overensstemmelse med din ønskede slutresultat. Generelt, lyse træmøbler med masser af kurver giver en land look. Den ideelle finish til at opnå en moderne eller moderne vibe er mørkt træ med slanke linjer. Traditionelle møbler er karakteriseret ved en finish i kirsebær træ eller mørkere, sammen med indviklede udskæringer. Endelig, for at skabe et industrielt hems vibe, vælge møbler med en krom eller sølvfinish og lige linjer.

•Shop for indretning. Referere tilbage til din maling farveprøver til at vælge din indretning. Ikke udvælge indretning i den nøjagtige farve anvendes på din væg, så det vil sandsynligvis skabe en matchy-matchy look. Vælg indretning i de accent farver findes på maling farveprøver. Brug disse farveprøver til at vælge sengetøj, tæpper, accent møbler, stearinlys, vægkunst, lampeskærme, pyntepuder og andet tilbehør.

•Træk det hele sammen. Ved nu, dine vægge skulle være malet, og dine møbler og indretning skal er blevet købt. Samle plads ved at placere møbler i de ønskede steder og bringe i tilbehør. Kjole i sengen, hænge kunst, placere andre indretning på bordplader og hylder og installere belysning turneringsplaner.

Tips & advarsler

  • Hvis en ægtefælle er involveret, skal din nye soveværelse appellerer til begge dine ønsker og behov. Omfatte ham i designprocessen ved at gøre de store beslutninger, såsom maling farve, farveskema og møbler, sammen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com