Hvordan man kan dekorere en Jack og Jill badeværelse

August 31

En Jack og Jill badeværelse har en ordentlig mundfuld--at knytte stilen af en af soveværelserne tilstødende det til stilen af andre soveværelset det forbinder til. Så hvis din datter er alt om gamle gammeldags pink toile og din søns værelse har en motorcykel tema, må Jack og Jill badeværelsets indretning være en gylden middelvej.

Instruktioner

•Start med en neutral farve Hvis Jack og Jill badeværelset er forbinder to meget forskellige farveskemaer. Hvis du har pasteller i et værelse og primære farver i en anden, vil en neutral beige eller lys gul være din mellemgrund palet.

•Sørg kreative når det kommer til temaer. Tænke på temaer i hver tilstødende badeværelse og komme op med en måde at sammenkæde dem. Hvis du har dinosaurer i ét rum og blomster i en anden, grønne blade eller andre tropiske, ikke-floral vegetation opfylde disse temaer i midten. Udnyt enhver delte elementer fra begge soveværelser.

•Consider i alderen af de personer, der deler badeværelse. Børn af begge køn kan nyde unisex temaer som alfabetet, dyr eller stranden, mens teenagere eller voksne bor på begge sider af en Jack og Jill kan være bedre egnet til en enkel farve blok mønster, prikker eller striber.

•Consider udpegning af "hans" og "hendes" dele af badeværelset. En neutral base kan være accent af pinks på den ene side og blues på en anden. Hvert barn kunne få deres egen kønsspecifikke station på forfængelighed. Hvis børn af samme køn dele Jack og Jill, kan du stadig bruge forskellige farver og stilarter for hvert barn. Mens du variere farverne, holde den generelle tone det samme--gør ultra-moderne på den ene side og formelle victorianske på den anden vil være et mærkeligt sammenstød.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com