Hvordan man kan dekorere en japansk stil soveværelse på et Budget

April 12

Hvordan man kan dekorere en japansk stil soveværelse på et Budget

Japansk stil soveværelse fokuserer på enkelhed og ro. For at dekorere i denne stil, bruge kun neutrale toner, undgå fed eller lyse farver. Du vil bruge en masse off-white, beige og flere nuancer af brunt. Du skal bruge minimal møbler og indretning, hvilket gør det nemt at dekorere på et budget, som du ikke vil bruge en masse på dine møbler. At omdanne dit soveværelse til en japansk haven, fokusere på at skabe en afslappet atmosfære med dæmpet toner, og du vil være tilfreds med resultaterne.

Instruktioner

•Paint væggene i dit soveværelse med en neutral, dæmpet tone som off-white, beige, grå eller brun. Køb malingen, når det er til salg eller brug en kupon på en lokal maling butik. Mange rabat forhandlere bære billig maling i disse farver.

•Vælg minimal dekorationer til væggene--ikke mere end tre indrammede fotografier. Køb billedrammer på dollar butik og male dem en neutral farve, der koordinerer med din vægfarve. Hvis du kan finde et lille, rundt spejl i en brugte butik, hænge det på væggen for at fungere som en "moon vindue," som er fælles i den japanske kultur.

•Dæk dine vinduer med hvid eller off-white gardiner, som er forholdsvis billige og nemme at finde. En anden mulighed er at kigge efter skodder i en neutral nuance i rubrikannoncer eller brugte eller Genbrugsbutikker.

•Scatter tatami-måtter på gulvet i dit soveværelse, helst over trægulve. Hvis dit soveværelse er tæppebelagte, overveje at fjerne gulvtæppet og fastsaettelse af et billigt trægulv.

•Vælg minimal møbler, der er lav til jorden og er en mørk brun til kontrast med farverne i dit soveværelse. For din seng, ville en futon arbejde stor for den japanske stil, som futons er billig og lav til jorden. Dække din seng med en neutral-tone Talsmanden eller silke sengetøj hvis du kan finde det på salg.

•Accessorize dit soveværelse med få elementer, der er i den japanske tema. Placer en plante, som en orkidé eller bambus, i en dækkende farve eller neutral-skygge vase. For andre tilbehør, placere dem i grupper af tre eller fire på et sidebord. Sådanne poster omfatter stearinlys eller lysestager, røgelse, japansk-stil antikviteter eller nipsting kasser og små lamper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com