Hvordan man kan dekorere en Jeweled Frame spejl

August 9

Et spejl, omgivet af en skinnende jeweled ramme er iøjnefaldende på egen hånd, uanset om det er hængende fra en væg eller knyttet til en forfængelighed. For nogle, kan denne indviklede ramme ikke være nok. Udsmykning dit spejl, indrammet af juveler forvandler det til en brugerdefineret kunstværk. Indarbejde en teknik eller bruge flere.

Instruktioner

•Paint et mønster eller billede på en del af spejlet omgivet af jeweled rammen. Base areal du dække på mængden af spejlet du regelmæssigt bruger. Koordinere maling farver med farverne på juveler. Bruge en højglans maling til glans.

Hæng elementer fra jeweled rammens hjørner hvis mirror's holdning giver mulighed for. Drapere en samling af lange perle strenge på hver side til en afbalanceret kig. Hænge en faux vine fra siden til at tilføje et strejf af arten til spejlet.

•Decorate spejl med vinyl fødevareressourcer, der fungerer som klistermærker men peel off uden at efterlade rester og kan genbruges. Sted en eller to større dem i spejlet hjørner eller bruge mindre til at danne et mønster i nærheden af spejlet. Brug klamrer sig at matche med juvel toner eller tema, såsom prinsesse decals til et spejl i en ung piges værelse.

•Tilføj et ekstra lag af juveler til at give området ramme endnu mere glans. Arrangere et mønster af juveler direkte langs omkredsen hvor spejlet møder rammen. Lim de ekstra juveler i sted og lad tørre før hængende spejlet.

•Brug jeweled frame spejl i en ikke-traditionelle måde ved at placere det på et bord top som en centerpiece. Dekorere den vandret spejl med stearinlys eller blomstervaser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com