Hvordan man kan dekorere en kabine

July 13

Hvordan man kan dekorere en kabine

Der er ingen sæt måder til at dekorere en kabine, men der er et lejemål til at gå med et land eller en udendørs tema. Ejere af hytter nyde friskhed og enkelhed af udendørs og bringe ro i den store udendørs i udsmykning i kabinen. Ser ud din kabine et vindue og natur vil inspirere dig, når dekorere din kahyt.

Instruktioner

•Wood valg til dekoration af en hytte

Lad natur være din inspiration, når udsmykning en hytte og begynde med at bruge naturlige træ, såsom Birk, cedertræ eller fyr. En ambitiøs kabine udsmykning idé er at tage den samme type af træ, der er på din jord og bruge det til gulve, møbler og dekorative rammer til billeder og spejle.

•Decorating en hytte med farve

Slip covers, lavet af stof skildrer dit tema eller varme farver i let til medium nuancer, er en fantastisk måde at bruge ældre møbler og bringe det tilbage til livet. Komplimentere dækker ved at male visse dele af møbler med varme farver såsom terrakotta, beige, gul og grønne nuancer. Vælg lys til medium nuancer af farver du har valgt at arbejde med.

•Accessorize med et tema

Når dekorere en kabine brugen af temaer som dyreliv, tilføje natur scener eller blomstermønstre en smule af en nostalgisk udseende til din kahyt. Der er mange steder at bruge dit tema ved at tilføje billeder, sengetøj, porcelæn, lyskontakt covers, badeværelsestilbehør, tæpper og belysning. Som et eksempel, når dit tema er bruge rådyr hjorte gevirer for et sted at hænge frakker og har billeder af dig jagt rådyr på vægge eller tabeller i rammer med hjorte hugget i dem.

•Naturlig er god til at dekorere en kabine

En af de foretrukne seneste gange af mennesker, der ejer hytter er at slentre gennem natur og følelse del heraf. Dette er et godt tidspunkt at finde enestående genstande, som du kan bringe tilbage til at dekorere en kabine. Agater, fossilt træ, der har en unik form, tørrede blomster, selv en selvdøde fugle næste kan bruges til at accessorize en hytte, så det er entydigt din.

Tips & advarsler

  • Penge til udsmykning en kabine er meget rimelige. Bringe emner fra hjemmet, gå til garage salg for lagner og håndklæder, og gøre hvad du kan fra materiale, du allerede har. Udsmykning en kabine har ikke afsluttet lige måde. En del af sjovt er at finde betydningsfulde under en familie tur, en gruppe picnic eller en dag med fiskeri eller jagt. Hver vil bidrage til at nå dit mål for en afslappet atmosfære med ting omkring dig det bringer minderne om at være 'på cabin'.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com