Hvordan man kan dekorere en kælder-familieværelse

October 4

En remodeled kælderen tilføjer mere værdi til dit hjem og er mere tiltrækkende for potentielle købere end en almindelig og ufærdig kælderen. Dreje denne plads i et Familieværelse giver børnene et rum til at have det sjovt uden voksne på udkig over deres skuldre og en plads til family game night. Du har endda yderligere plads til underholdende og smide parter med din voksne venner. Gør din kælder familieværelse et rum, der alle kan nyde.

Instruktioner

•Opret specifikke områder i kælderen til forskellige aktiviteter. Det er så simpelt som at bruge et område af kælderen for underholdning, en særskilt område for at gøre vaskeri og et område for spil, især hvis du tilføjer en pool bord eller dart bord til rummet.

• Giv dig selv plads til opbevaring. Ved hjælp af bogreoler i det ene hjørne, med et gardin, der dækker området, skjuler væk din opbevaring, men stadig giver dig nem adgang til disse ting. Skjule væk brætspil, ekstra stole, bøger og alt andet du ønsker at holde sig væk fra nysgerrige øjne.

•Kontrollér plads til siddepladser. Ikke kun behøver du siddepladser, for din familie, men for yderligere gæster samt. En L-formet sofa giver rigelig plads og en osmannisk giver du plads til et par uventede gæster. Bruge sofaen som en dividere området mellem underholdningsområde og resten af familien rummet.

•Brug forskellige typer af belysning til forskellige stemninger. Overhead lys skaber en blænding på fjernsynet, men giver den nødvendige belysning, når du spiller spil. Placere et par nyhed lys rundt i rummet, såsom lavalamper, kan du slå de overhead lys og stadig se omkring dig.

•Look for funktionelle gulvbelægning det stadig ser godt ud. Trægulve kan se godt ud til underholdende, men er ikke så behageligt som tæpper til større familier. Hvis du vil have trægulv eller laminatgulve, arrangere smide tæpper rundt på gulvet. Fjern tæpper, når underholdende gæster og sat tilbage på plads, når du bruger rummet med familien.

Tips & advarsler

  • Sæt dit budget på forhånd og holde sig til det. Det er nemt at begynde at bruge for meget, når du tilføjer i gulvbelægning, maling og dekorationer. Det er nyttigt at notere ned et par noter om, hvad du ønsker i rummet og pris dekorationer før de taler med en entreprenør om større ændringer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com