Hvordan man kan dekorere en kappe med muslingeskaller

July 4

Hvordan man kan dekorere en kappe med muslingeskaller

Styrke en beach-tema stue eller den ved at dekorere pejs mantle med din muslinge samling. Ikke kun kan udsmykning med muslingeskaller være billig, du vil blive mindet om en kyst ferie, hver gang du ser på dem. Selv hvis du bor langt fra havet, vil udsmykning med muslingeskaller bringe lidt af stranden i dit hjem. Hav-inspireret kappe indretning er alsidig, fordi det ser passende hele året.

Instruktioner

•String en håndlavet søstjerner og muslinge krans på tværs af forsiden af pejs kappe. Bruge en boremaskine, udstyret med en lille smule for at lave huller i toppen af flere skaller. Skub skaller på et stykke sejlgarn skåret så det passer til længden af kappen. Wrap håndværk ledning rundt søstjerner og vedhæfte dem til sejlgarn i mellem muslingeskaller at afslutte projektet.

•Drej en stor muslingeskal på hovedet ned og bruge det til at holde slik, vintage kugler eller andre småting. Vise skallen i den ene ende af kappen som iøjnefaldende og kreativ indretning, eller har det i midten af skærmen.

•Fyld en stor, klart glas apoteker jar eller dunk med muslingeskaller og vise det i midten af kappe som et fokuspunkt. Omfatte en blanding af store og små skaller, samt sand dollars og sea glass. Bind et stykke sejlgarn i en bue i toppen af krukken eller beholderen for et dekorativt udseende.

•Embellish et billede ramme med muslingeskaller og fremvise det på pejs kappe. Bruge en hot limpistol vedhæfte små granater hele vejen rundt omkredsen af en almindelig træramme. Udfylde rammen med et billede fra din familie strandferie.

•Illuminate kappe med en shore-tema stearinlys vises. Fyld en rund glasskål med sand og små muslingeskaller. Nestle lille votives i sand og skaller og Placer skålen på kappen. Vælg offerfund farver at afspejle sæsoner eller helligdage, såsom dyb orange til efteråret eller rød for Christmas udsmykning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com