Hvordan man kan dekorere en kirkens børnehave

April 15

Hvordan man kan dekorere en kirkens børnehave

Børnehaven er en af de første steder en potentiel sognebarn kan kigge når de vælger en kirke. Sørg for at din kirke børnehaver er rene og indbydende. Det er nemt at dekorere med en religiøs tema på et lille budget.

Instruktioner

Hvordan man kan dekorere en kirkens børnehave

•De kirker har ikke store budgetter til at dekorere børneværelset, så nøjsomhed er vigtigt. Start med ren, nymalede vægge. Vælg en lys, lyse farve som en bleg gul, blå eller grøn. Sørg for at bruge en maling, der er lavet til et barns område og er lav på toksicitet. Du vil også en vaskbar maling, fordi børns fingre kan være rodet. En sjov mulighed er at male en væg eller dør med tavle maling, således at børn kan tegne frit, eller så noter og påmindelser kan bogføres.

•Vælge et tema. Nogle vidunderlige temaer for en kirke børnehave kan være lam, Jesu lære eller Noahs Ark.På en stor væg, tegne Noahs træ ark med sine dyr om bord. Derefter give børnene maling og lad dem skabe deres egen vægmaleri. Lad dem tilføje fluffy skyer, vand og solen. Glem ikke giraffer, aber, elefanter og fugle. Hvis du ikke er i stand til at skitsere dyrene selv, bruge stencils eller endda stick-on dyr.

•Following ark tema, find billig dyr-tema stof til at oprette sjove gardiner. En anden nem mulighed, der kræver ingen syning er at finde plader i en Noahs Ark tema og køre en stang gennem den øverste søm ark til en hurtig gardin. Den samme ark eller stof kan bruges til at gøre en lang række projekter, og de små kan hjælpe. De vil være så stolte af deres værelse. Prøve, der dækker en papir kurv med stof eller gøre stolehynder eller store puder til at hvile på.

Hæng en dyr mobil, som børnene har skåret ud konstruktion papir og malet. Tilføje et par store farvet plastbeholdere til legetøj og forsyninger.

•Tilføj en stor, værelsesstørrelsen tæppe til en comfy sted for børn at spille. Playtimecarpets.com har en Noahs Ark tæppe i flere størrelser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com