Hvordan man kan dekorere en klassisk Drengens soveværelse

April 1

Indarbejde vintage accenter med levende klassisk farver kan oprette en klassisk drengs soveværelse design. Når du indtaster værelset, sengen eller senge strækker sig fra midten af en mur, og der er en klassisk træ klædeskab og en kommode træ skrivebord og stol med en sports-tema lampe og en hylde til bøger og legetøj. Som din design planer for dette soveværelse tage form, trække fra de individuelle præferencer af drengen at gøre rummet hans klassiske drøm til virkelighed.

Instruktioner

•Vælg en farvepalet. Klassiske drengens soveværelser er ofte dekoreret i nuancer af dæmpede blues eller dyb Bordeaux farver, og nogle gange en ægte grøn. Vælg den farvevalg, at drengen kan lide mest, og koordinere de andre komponenter i rummet med sin farvepalet.

Supplere med en markeringsfarve for trim omkring vinduer og døre. Hvid er en klassisk trim farve, der koordinerer godt med mange farver. Hvis trim eller støbning i rummet er ikke malet, bejdse og polyurethan det at give rummet en klassisk træ trim look.

•Vælg en klassisk tema. Klassiske Drengens soveværelse temaer center ofte på transport. Biler, heste, fly, skibe og tog er fælles temaer.

Køb værelse tilbehør såsom lamper, modeller, vægdekorationer, legetøj togsæt, modelfly, biler og både for indretningen. Vælg tilbehør ifølge drengens yndlings ting.

•Brug vintage stykker. Indarbejde gamle møbler stykker, såsom et skrivebord, stol og gamle træ sengeramme, en antik eller arvestykke kommode eller garderobe, og klassisk legetøj og vægudsmykning.

Kontakt ældre familiemedlemmer til at se hvad vintage skatte de har bevaret i de år, der vil passe ind i din klassiske Drengens soveværelse design.

Shoppe rundt for møbler og tilbehør fund. Besøg Genbrugsbutikker og garage salg for kvalitet og klassiske stykker til at arbejde med. Ikke kun accenter koordinerer med temaet for rum, de vil tilføje et strejf af ægthed.

•Kontrollér bed et brændpunkt i rummet med traditionelle tæpper eller sengetæpper. Holde sig væk fra moderne, kortlivede temaer, der er almindeligt anvendt på børns sengetøj. Vælg en quiltet mønster eller en solid farvet sengetæppe, der samler op på de vigtigste farve eller farver i soveværelset.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com