Hvordan man kan dekorere en Landing balkon

February 18

Hvordan man kan dekorere en Landing balkon

Trappe landinger, især dem med balkon med udsigt over andre levende områder, ignoreres ofte i boligtekstiler, fordi det er svært at finde ud af hvad de skal gøre med dem. Fordi rummet er åbne til resten af huset, kan det være rodet med kontorartikler eller legetøj. For et stort eller lille område, dekorere på en måde, der gør rummet funktionelle, men ikke overcrowd eller fylder det op.

Lille Landing rum

En lille balkon landing plads kunne bestå af nogle få firkant feet inden trappen fortsætter op et andet fly. Kig efter en høj hjørne reol, passer på indvendigt hjørne for små antikviteter eller kunstværker. Fordi området er normalt synlige fra både over og under, er det et godt sted for visning af små skulpturer og fotografier. Hvis reolen er taljen høj, skabe kigge efter en højere stykke til den top, eller en gruppe små, kunstnerisk indrammet stykker på væggen over det for mere højde.

Lange, smalle rum

Balkon landinger er ofte lang og smal, ligesom en Hall, der er åben for se. Start med en lang, fed tæppe runner med nonskid opbakning til en øjeblikkelig ansigtsløftning i rummet. Placer en smal reol langs bagvæggen. Sørg for det er ikke dyb, så det ikke interfererer med mennesker, der bruger gangbro. Hvis du åbner dit hjem for at gæsterne ofte, placere en smal bænk der i stedet for hylder til en ekstra samtale område. Hjørner på begge sider af bænken, tilføje en høj dekorativ lampe eller plante at drage fordel af højden af området og udarbejdelsen af øjet.

Oddly formet landinger

Drej en større, men underligt formede balkon landingsområdet til en rolig læse spot. Male de kantede vægge i fed jordfarver gentage, hvad du kan se ved den eller -bibliotek. Placer en høj gulvlampe i det ene hjørne. Sætte en behagelig stol foran det for en automatisk indbydende nook. Tilføj hylder til bøger sammenblandet med skatte fra steder, du har rejst.

Stor balkon områder

En større landing plads er del af hjemmets firkantet optagelser og udnyttes som sådan. Oprette en ny samtale område i en større plads ved gruppering af komfortable stole og ende tabeller sammen i hvert hjørne. Forlade et omvandrende rum, der er behageligt for andre at flytte. Brug lette, luftige farver til permanent møbler med lyse kaster og puder, der kan blive ændret ud sæsonmæssigt. Tilføje en sekretær-reception, der kan lukke op, så kontorartikler er skjult inde i en instant kontorplads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com