Hvordan man kan dekorere en lang Bungalow Mantel

January 1

Hvordan man kan dekorere en lang Bungalow Mantel

En pejs er ofte fokale træk ved et værelse. Tilføje dekorative accenter til kappe over det hjælper med at drage endnu mere opmærksomhed på denne arkitektoniske funktion. Hvis dit hjem er en bungalow, eller en håndværker-stil hus, og du har en lang kappe over din pejs, dekorere overfladen med elementer, der taler til varmt, afspejler jordagtige stil hjem og der din personlighed, tilføjer endnu mere charme til dette allerede dragende design.

Instruktioner

•Display en fokal element i midten af kappen. Vælg en store dekorative stykke, der binder ind i udformningen af hjemmet. At overveje eksempler et indrammet Glasmosaik vindue, et maleri af en art scene eller et træsnit. Enten hænge den fokale element på væggen eller sætte det på kappen og magert det mod væggen.

•Surround fokale varen med stearinlys. Placer søjle stearinlys på beskyttende plader og angive grupperinger af dem på hver side af den centrale designelement. Top smedejern lysestager med koniske stearinlys og placere dem på begge sider af den centrale element.

•Display mindre elementer på begge sider af stearinlys. Angive personlige fotografier i trærammer og arrangere dem langs kappen. Vise små nipsgenstande eller samlerobjekt stykker.

•Cap ved enderne af kappen med høje stykker. Fyld dekorative træ vaser med friske afskårne blomster eller grønne områder og læg dem på enderne af kappen. Placer høje lamper toppet med farvet glas nuancer på hver af enderne af kappen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com