Hvordan man kan dekorere en lang smal værelse med vinduer i hver ende

April 20

Når ordet "værelse" kommer til at tænke, tænker de fleste mennesker på rum i en kvadratisk eller rektangulær form. Men som en boligejer, du kan blive konfronteret med opgaven at dekorere en lang, snævre rum, såsom et med vinduer i hver ende. Mens dette kan synes som en design gåde, er det virkelig en udfordring, og endda en velsignelse, da det tvinger dig til at grave dybt og flex nogle alvorlige kreative muskler.

Instruktioner

•Kontrollér vinduet ender af lokalet destination punkter. Placer en dekorativ stol ved hvert vindue, sammen med et bord og en bordlampe. Alternativt kan du placere et skrivebord og stol ved hvert vindue. Symmetri er nøglen, men. En af disse indstillinger giver dig mulighed at drage fordel af udsigten fra vinduerne.

•Paint væggene i rummet en lyse, muntre, lyse skygge som gul, mynte grøn eller periwinkle blå. Lyse farver gør rummet synes luftigere. Mørke farver gør rummet synes smallere og klaustrofobisk.

•Sæt en lang, lav reol langs den ene væg i det smalle rum. Hænge en enorm kunstværk ovenover. Viser bøger, statuer og nipsgenstande på hylden. Dette gør rummet føles som en levende kuriositet kabinet eller et kunstgalleri.

•Sæt et indrammet spejl på væggen ved siden af hvert vindue til at afspejle naturligt lys i rummet og holde rummet fra følelse dystre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com