Hvordan man kan dekorere en lejlighed, du deler med din kæreste

June 2

Ved at acceptere at dele en lejlighed med din kæreste, du tilkendegiver, at du fuldt ud deler rummet. Gør din kæreste føler sig hjemme og hoved vrede problemer ved at inkludere ham i din udsmykning planer. Da en lejlighed er en mindre plads, kan du bare dedikere separate områder i hjemmet til at rumme både din stil og interesser. I stedet kom med en ordning, der afspejler både af din personlighed.

Instruktioner

Finde gensidig farver og stilarter

•Vælg tre af dine foretrukne objekter i dit hjem, og har din kæreste gør sit eget valg. Vælge tre kategorier, så objekterne har nogle elementer til fælles, som noget at hænge på væggen, det er rent dekorative og et stykke af møbler.

•Skabe objekter sammen at undersøge. Hvis et af objekterne er for stort til at bevæge sig let, snap et billede af det for reference.

•Find fællestræk i valgene, som farve, stil og skala. For eksempel, vælger kæresten en indrammet LP, en plastik figur af Yoda og midten af århundredet stil Eames stol; kæreste vælger en jade vase af friske blomster, en ornately indrammet vintage spejl og hvid Flet bibliotek tabel. Mens denne kæreste stil er midten af århundredet og pop kultur-infunderes og hans makker er mere traditionelle og feminin, der findes muligheder for enhed.

•Skriv et plan, der viser de flettede stil. Par i eksemplet kan gå med en vintage-eclectic tema, der giver mulighed for både at holde deres elskede klassiske stykker uden at bekymre dig for meget om samlende tidsperioder. Med en eklektisk stil, parret kan holde pop kultur og feminine elementer, og de kan trække grønne fra Yoda og jade vase at gentage med andet tilbehør eller dristige væggen farve.

Redigering ejendele retfærdigt og med gensidig stil i tankerne

•Work med din kæreste til at vurdere hvad hver enkelt af jer har. Oprette adskilte, nummererede lister af objekttyper.

•IDENTIFY "deal breakers" først, før du starter redigering diskussioner. Hvis du har en familie arvestykke te service, at du ikke kunne forestille sig, ikke at vise, at der klart op foran. Hvis din kæreste skal have et område for sin pladespiller og album samling, respektere hans ønsker. Ikke omfatte "deal breaker" punkter på listen af redigerbare elementer.

•Kontrollér over listen for at fjerne dubletter funktion elementer, der ikke svarer til de nye gensidige stil. Hvis kæreste fra den tidligere par eksempel har et par ultra-moderne borde og kæreste har victoriansk stil antikke borde, kærestes tabeller bedre at matche den kombinerede stil. Redigere jævnt fra hver enkelt persons ejendele hvor det er muligt.

Binde det hele sammen

•Renovate eller dække op stykker du eller din kæreste vil holde men sammenstød med andre objekter i stilen du vælger sammen. Kaste et kast over et beat-up hvilestol, slipcover uoverensstemmende sofa eller drapere en dug over en uskøn bordplade.

•Shop sammen til ekstra stykker og tilbehør. Købe nye stykker sammen vil udfylde hullerne forårsaget ved at fjerne off-stil objekter. Oprette udflugt som en dato, og ender begivenheden med noget du ville gøre på en faktiske dato som middag på din favorit sushi joint.

•De din kæreste ved at placere møbler og gruppering tilbehør. Selv hvis du ikke kan lide hans forslag i første omgang, prøve hver enkelt. Fortsætte omarrangere indtil begge parter er tilfredse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com