Hvordan man kan dekorere en lejlighed med farve, når du ikke kan male

December 3

Vi alle elsker at se udsmykning viser og de altid sige easist og laveste omkostninger udsmykning metode er at male væggene. Maleri tilføjer vidunderlige farve til et rum og kan give et tema eller humør til hjemmet. Men hvis du bor i en lejlighed og er forbudt at male væggene, her er nogle gode måder at tilføje farver uden maleri!

Instruktioner

•En nem måde at definere en plads i et værelse og tilføje farve er en område tæppe. En stor dramatiske og farverige område tæppe er meget bedre end flere mindre område tæpper spredt rundt i et værelse. Hvis du er udsmykning i stuen, for eksempel, vælge et stort område tæppe at forankre midten af rummet og derefter placere indretning omkring dette område tæppe med sofabordet i midten. Brug dette farverige område tæppe at trække farverne fra at bruge i andre dele af værelse vægkunst og gardiner.

•Brug farverige gardiner på vinduerne til at tilføje farve til et værelse uden maleri. Det vil se mere dramatisk, hvis du bruger ensfarvet gardiner eller draperier og ikke udskrifter. Gøre alle forhæng eller gardiner af samme farve og købe den længste længde tilgængelig. Montere gardiner langt over toppen af vinduet, så langt op som du kan stadig at have gardiner nå gulvet. Gardiner bør pyt omkring 4-6 inches på gulvet.

•Of kursus du kan føje farve til væggene uden maleri ved hjælp af væg kunst, som du kan købe, men du kan også lave din egen vægkunst, selv om du ikke er en kunstner. Gå til et håndværk butik og købe korpussets lærred, der har gesso anvendes. Gesso er bare en primer for lærredet, der tillader dig at male oven på det nemt. Disse lærreder kommer i mange størrelser, men du vil gerne købe de større størrelser, plakat størrelse eller større, for at gøre den største farve konsekvensanalysen for rummet. Også få nogle aryclic håndværk maling, der kommer i 2 ounce flasker. Disse er meget billig og vand oprydning. Købe et par store pensler. Vælge fed maling farver, der afspejler tema på dit værelse. Hvis du laver fransk landstil, vil du vælge gyldne gule og lavenders afspejler det franske Provence landskab. Du behøver ikke at male et billede, medmindre du vil og er kunstnerisk. Simpelthen male hele lærredet farve efter eget valg. Derefter hænge 3 store lærreder side om side på din største væg. Dette vil give den illusion, at rummet har været malet at farve.

•Der måde at bringe farve til en væg i din lejlighed uden male væggene er at købe en kæmpe 9 x 12 mund lærred dropcloth, som er tilgængelig på ethvert hjem forbedring butik. Du kan derefter male denne lærred ved hjælp af maling og en rulle til at male hele lærredet, eller male med stencils eller fri hånd designs. Derefter hænge denne lærred på din største væg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com