Hvordan man kan dekorere en lejlighed med paneler

April 11

Hvordan man kan dekorere en lejlighed med paneler

Underskriver en leasingkontrakt på en lejlighed med paneler betyder ikke underskrive væk din sans for stil. Maling, selvfølgelig, er den bedste måde at omdanne nusset, dårlig kvalitet paneler, selvom denne løsning er normalt verboten for de fleste lejere. Selv uden quick fix af en frakke eller to af halvblank, men du kan gøre paneler arbejde i din udlejning med et par udsmykning tricks, der ikke ofrer din indbetaling.

Instruktioner

•Indstil om din paneler er ægte træ eller glorificeret pressboard. Du kan ofte fortælle dette blot ved berøring. Tunge og groove paneler er normalt den ægte vare. Det sikringsanlæg nævn sleben fra et nåletræ som pine eller fir, der er omkring 3/4 tommer tyk, 3 1/2 til 8 tommer bred og seks til 12 fod lange. Ark eller fiberplader paneler er tynd krydsfiner præget med en hårdttræ korn, eller sammensætning bord dækket med en endnu tyndere real-træ finer eller en fotorealistisk billede af træets årer. Denne type er solgt i 4 af 8 fod plader. Kontrollere sømme eller øverste eller nederste kant til at se om der er nogen lag i materialet til at få den bedste idé om, hvad du har at gøre med.

•Støvposens paneler grundigt og ren ægte træ paneler og træ finer med en kommerciel wood cleaner, ligesom en olie sæbe, ved hjælp af en vredet ud svamp. Renovering af rent træ paneler med en møbler olie eller voks kunne give gamle, udtørrede paneler en glans, der kunne gøre paneler en funktion i stedet for en skamplet for byen. Anvende en test stedet nogen renere, olie eller voks i en inconspicuous område først og tjekke for enhver farveskift i skoven efter de spot tørrer, før du fortsætter. Arbejde fra toppen ned når afstøvning, rengøring og polering.

•Dæk paneler med stof strækkes over trærammer eller ophængt draperi polakker installeret langs toppen af paneler.

Hæng et arrangement af spejle og illustrationer og holdning møbler til deemphasize paneler. Berømte franske designer Coco Chanel bruges store spejle på flere vægge til at dække paneler og tilføje lys i hendes Paris lejlighed måde tilbage i 1920 ' erne, så du er i godt selskab. Store indrammet plakater og møbler som reoler eller garderobeskabe også bryde op og dække vidder af paneler. Gøre god brug af en studfinder og sikre store stykker kun til studs hvor de vil blive godt støttet; nogle paneler er monteret direkte på studs med ingen drywall bag det, så i modsætning til drywall, det ikke kan holde en tung genstand, der ikke er knyttet til studs, selv med væggen ankre. Sikre høj stykker af møbler til studs samt at forhindre deponering i tilfælde af naturkatastrofer såsom jordskælv-- eller børn.

•ADAPT dit design stil til at arbejde med paneler. Lyse, elegante moderne møbler, et stort område tæppe og slag af lyse farve og mønster i tilbehør giver en kontrast til at afbalancere den rustikke effekt af træ uden at dække det op; eller spille op træ med plaid puder, lædermøbler, hjortetak tilbehør og Navajo-stil tæpper til en hyggelig moderne lodge look. Tilføje en periode stykke eller to--en lyse 1970s batik sengetæppe og champignon lampe i et ark-paneled værelse eller lyse retro keramik i en 1950s knudrede pine køkken – giver et nik til paneler uden at gøre dit værelse ligner en time capsule.

Tips & advarsler

  • Hvis du virkelig ikke kan fordrage paneler, det aldrig gør ondt for at spørge din udlejer hvis du kan male, især hvis du planlægger at være i enheden for mere end et år. Præsentere maling chips i neutrale farver og tager på bekostning af maleri selv kan øge dine chancer for at få tilladelse.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com