Hvordan man kan dekorere en lilla malet soveværelse

January 29

Uanset om du vælger lilla, aubergine, blomme eller violet, angiver lilla soveværelse, at du ikke er bange for farve. Når du har malet væggene, men kan du være på et tab, hvordan man kan dekorere resten af rummet. I stedet for at være begrænsende, tilbyder lilla rigelig udsmykning muligheder. Ved at tilføje en sekundær accent farve, vil du bryde op en monokromatisk look og øge måder at personliggøre dit værelse.

Instruktioner

•Accent din lilla soveværelse med hvid. Male trim og loftet hvide at lette et værelse, hvis vægge er en dyb, mørk lilla. Placer vaser af hvide blomster som kornel blomstrer rundt i lokalet, og vælg hvid blondegardiner til at blafre forsigtigt i brisen. Vælg en hvid dyne og puder og en støv pjuske lavet af hvide nitter. Sted fuzzy hvid smide tæpper på gulvet til en ren, sprød look.

•Tilføj gule rører til dit lilla værelse. Vælg et maleri af et felt fuld af påskeliljer og hænge det over dit soveværelse pejs mantel. Vælg smøragtig gule smide puder til sofaen i dit værelse. Sy en nederdel til dit toiletbord fra en Blomster-mønstrede stof, der inkorporerer lilla og citron gul. Skabe en interessant række stearinlys øverst på din kommode i en eller flere nuancer af majs.

•Intersperse elementer i en bred vifte af grønne nuancer ind i dit lilla værelse. Placere en kant med en ivy mønster omkring toppen af rummet. Placere levende planter i lilla plantageejere på dit natbord, toiletbord og kommode. Vælg forest grønne løbere til at placere langs begge sider af din seng. Vælg mint grøn gardiner til accent dit windows i en frisk og smuk måde.

•Opret en fed, kontrasterende look ved hjælp af røde i din lilla boudoir. Placere en vase af blodrøde roser på toppen af din reol. Hænge en rød hat på væggen, skal du vælge et maleri af en dame i en rød kjole til at dekorere en tom væg og vælge et sengetæppe, der har en rød og lilla mønster.

•Vælg kontrasterende nuancer af lilla for dit værelse. Placere flere små terrakottakrukker fyldt med violer din vindueskarmen. Vælg en lænestol lavet af aubergine farvet læder til et værelse med lilla vægge. Lysne stemningen i aubergine vægge med ametyst trim. Smide dyb lilla puder på en blomstret lilla sengetæppe.

Tips & advarsler

  • Eksperimentere med forskellige nuancer og nuancer, før du beslutter dig på en endelige udsmykning ordningen for dit soveværelse.
  • Undgå overvældende dit værelse med alt for mange mørke nuancer. Tilføje anstrøg af lys, hvor det er muligt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com