Hvordan man kan dekorere en lille 1 værelseslejlighed

July 22

Der er mange fordele ved at leve i en lille etværelses lejlighed. Det er effektivt, billigere end større Lejligheder og mindre spild i form af ubrugt plads. Imidlertid udgør det en udsmykning challenge på grund af manglen plads til rådighed. Resultaterne af en god udsmykning job i gjort på en lille et-værelseslejlighed er ikke kun en æstetisk rum, men en bedre planlagt og organiseret plads så godt. Læs videre for at opdage de bedste måder at dekorere en lille et-værelseslejlighed.

Instruktioner

•Invest i arrangørerne. Arrangørerne hjælper med at holde tingene i orden, således at rod gør lejligheden synes endnu mindre. Lille arrangørerne hold kuglepenne, blyanter og andre elementer, skrivebord. Større arrangørerne sig tage af sko, gadgets eller endda beklædningsgenstande. Alt bør have sit eget sted, så intet er overladt sidder ud overalt. Når en bordplade har noget på sig, bliver det et hot spot for andet skrammel. Undgå starter lavine af rod.

•Brug opbevaring. Vævet kurv opbevaringsbeholdere med låg skjule magasiner, aviser eller mail. Elementer kan gå i klar plast placeringer og fandt nemt. Disse klart beholdere kommer i en bred vifte af størrelser, der passer ind under sengen, i skabene, nedenunder dræn og i skuffer.

•Prøv væg hylder. Væg reoler i små rum tjener et dobbelt formål. Ikke alene er det en fantastisk måde at vise favorit og interessante emner, men det tilbyder også et sted for display, der ikke fylder bordplader. Et par velplacerede hylder giver rummet en sofistikeret look.

•Ansigt lys på væggene. I et lille område er lys vægge det bedste valg. Mørk-farvede vægge gør værelserne synes mindre end de rent faktisk er, mens lys farver gør dem synes større. Nuancer af creme, hvid og lys taupe er det mest almindelige valg for lys-farvede vægge. Enhver variation af en farve er fint, bare så længe det er lys.

•Tilføj spejle. Spejle placeret i et værelse gøre rummet synes større. Størrelsen af spejl eller spejle bruges ligegyldigt. Være kreativ med grupper af mindre spejle, eller placere et stort spejl omgivet af mindre spejle til en uventet udsmykning twist.

•Limit mængden af møbler. Ikke kuld hele området med møbler. Sørg for der er plads nok til gå rundt sikkert. Der bør være tilstrækkelig plads til fire mennesker; noget ud over det er ikke nødvendigt. Fokusere på at skabe en behagelig plads, ikke en fuld plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com