Hvordan man kan dekorere en lille Attic soveværelse

April 2

Hvordan man kan dekorere en lille Attic soveværelse

Matthew Paymar gør i sin bog, "IdeaWise: kældre og lofter: Inspiration og Information for the gør-det-selv," det punkt, at fordi en kvist er en separat enhed fra selve huset, det ikke behøver at være i overensstemmelse med stilen i resten af huset. Du kan have det sjovt at skabe et helt unikt levende plads til dit lille loftsrum soveværelse.

Instruktioner

•Opret passende lys for en loftet soveværelse. Dette er et vigtigt skridt i udsmykning, hvad der kan være et naturligt mørkt område. Du skal muligvis tilføje et vindue til slutningen af et rum eller en dormer, før du begynder selve udsmykning processen. Forsænket belysning turneringsplaner er effektive, fordi de optager lidt plads. Hvis du beslutter dig på en lys stativ med en ventilator, Sørg for der er tilstrækkeligt spillerum. Bordlamper, vælge kortere dem med neutral-farvede nuancer.

•Decide på et tema for rum i forberedelse til at male væggene og bringe i møbler. For eksempel, du kan lide at samle op på "kunstnerens garret" idé og dekorere soveværelset i overensstemmelse hermed. Du kan også gå med en "mand cave" tema eller et victoriansk kammer. Et børneværelse kan tage på en fe prinsesse eller sports tema. Hvis soveværelset vil tjene som et gæsteværelse, tænke på den ultimative komfort for en bed-and-breakfast overnatning.

•Opret et farveskema, der vil øge din valgte tema. Start med en baggrundsfarve, maleri både vægge og loft for at give rummet en illusion af ekstra højde. Du kan endda overveje tæpperne værelse i samme farve som vægge, medmindre du går efter et mere rustikt udseende. For kunstnerens garret, ønskede nøgne hvide vægge og loft, forlader trægulv som er; i virkeligheden, hvis gulvet er allerede i dårlig form, gå videre og plop på nogle skjolder af farvet-maling på det. En mørk brun Korkgulv kontrast med tan maling skaber en maskulin look.

•Vælg møbler at supplere værelse i både størrelse og farve. Husk på, at der kan være lidt headroom i nogle områder, så møbler skal arrangeres i overensstemmelse hermed. En kommode i en krog vil fungere så længe skufferne kan trækkes ud langt nok. Hvis du ønsker, soveplads for to, overveje en trille seng. En monokromatisk farveskema fungerer godt i et lille rum-- eller et lille mønster uden en masse af travlhed. For eksempel, du kan gå til sengelinned stribet lys pink, lyserød og rose eller en polstret stol med en tan og brun plaid.

•Accessorize værelse efter dit tema. Gå til et par anselig accenter i stedet masser af små. For eksempel, for kunstnerens garret du kan ramme sæt et stort abstrakt maleri, en anden urammet sig med de samme farver på en kunstners staffeli. Også, gemme opløftede gæst håndklæder og magasiner i tomme maling dåser. For en viktoriansk kammer eller en lille piges fe prinsesse værelse, drapere loftsrum tagskægget i pink net og pin på stof blomster. Men i et lille rum, mindre er afgjort mere. Vær omhyggelig med at overvælde pladsen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com