Hvordan man kan dekorere en lille Bungalow-stil hus

August 2

En bungalow er et lille parcelhus hjem, der er normalt en-historie. De er perfekte til par, små familier eller seniorer. Lejlighedsvis anvendes en bungalow som et andet hjem eller en ferie hjemme. Fordi de er små, er de ofte let at dekorere og har en gammeldags føler. Decor bør holdes enkle og til et minimum. Fordi rummet er lille, kan for meget indretning gør den hjem vises, rodet og usoigneret.

Instruktioner

Hæng et stort spejl på den ene væg til at skabe en illusion af et større rum. Skræl tilbage fra en selvklæbende krog og tryk på krogen fast mod væggen. Hænge spejl fra krogen. Jumbo kroge kan rumme op til 8 lbs. og store kroge kan holde ca 7 lbs.

•Sæt et stribet tæppe i midten af rummet til at trække øjne mod væggene. Dette vil give udseendet af en større plads.

•Vælge et par dekorative stykker til hvert værelse. Prøv at oprette et tema og holde sig til det i hele huset. En beach bungalow måske inkluderet fyrtårne og skaller. Hænge en quilt på væggen for et land bungalow og vise gamle lanterner og folkekunst.

•Indstil lamper i hjørner og drej dem. Indbydende lys i vil hjælpe gøre rummet brugbare og fjerne små, mørke hjørner.

•Vælg lyse farver møbler og vægge. Mørkere farver vil lukke pladsen. Lyse farver gør hjemmet vises luftige og åben.

•Decorate med stearinlys. Køb garage salg og loppemarkeder for gamle og forkerte lysestager og vise dem i dit hjem. De tilføjer både blødt lys og stemning til ethvert rum. Efterlad aldrig tændt stearinlys uden opsyn.

Hæng tapet at skabe dimension i alle rum. Vælg blomsteragtige mønstre og prints til at trække øjet mod væggene. Væg papir eliminerer behovet for at tilføje illustrationer og indretning til væggene. Vælge den pre indsatte form, der kan skæres til længde, dyppet i en tapet gryde fyldt med vand og anvendes direkte på væggene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com