Hvordan man kan dekorere en lille drengs soveværelse

April 22

Hvordan man kan dekorere en lille drengs soveværelse

Dekorere din lille drengs soveværelse for at være en trøstende sted hvor han kan slappe af og geare ned, samt en inspirerende sted hvor hans fantasi kan løbe vild. Et børneværelse er hans privat sted hvor han skal altid føle trygt og sikkert. Omgive ham med farver, billeder og emner, der gør ham glad. Dekorere rummet for at give mulighed for vækst, fordi hans interesser vil ændre så hurtigt, som han vokser.

Instruktioner

•Vælge et farveskema eller tema for rummet baseret på de farver og ting nyder din lille dreng. Fokusere din plan på maling eller tilbehør. Maling er forholdsvis billigt og gør en enorm forskel i et værelse, men det er tidskrævende at genfremstille et værelse. Du kan nemt ændre tilbehør til at give et værelse en helt ny look.

•Paint vægge til at passe ind i dit design planer. Hvis du ønsker at fokusere på malingen, bruge en kant, male et vægmaleri på en væg eller bruge lyse farver. Hvis du ønsker at følge en dinosaur tema, gøre tre vægge lys blå som himlen eller en neutral grøn. Sætte et vægmaleri på den fjerde væg, der omfatter vand, vegetation, et træ og dinosaurer. Hvis du ikke ønsker at genfremstille helst snart, skal du bruge en behagelig farve, der arbejder med mange temaer, såsom blå, grøn eller beige.

•Arrange møbler så at din lille fyr vil have masser af plads til at spille. Oprette en speciel hjørne for læsning, kunst, kunsthåndværk og i sidste ende at studere. Holde hans buksetrold-størrelse møbler, maling eller bygge brikkerne til at passe temaet eller købe robuste møbler, som han kan bruge når han vokser ind i sine teenage år. En race bil-formet bed kunne passe ind i et race bil eller transport tema lige så pænt som et skib-formet bed ville passe ind i et pirat-tema rum.

•Opret nem opbevaringsløsninger for din søn at holde sit værelse ryddelige og holde hans ejendele, hvor han kan nå dem. Brug hylderne på sit niveau for at holde kurve, plastbeholdere eller placeringer for hans legetøj. Bruge rummet under hans seng til at holde flere containere.

Hæng billeder, plakater eller decals på væggene, hvis de ikke indeholder vægmalerier eller travl mønstre. Hænge hockeystave eller suspendere en netto fuld af sport bolde fra et hjørne til en sports-tema værelse. Ramme hans kunst, hvis det passer ind i farveskema eller tema i rummet. Hvis hans soveværelse er i en rød, hvid og blå nautisk tema og han tegner billeder af store skibe eller ankre, hænge dem op på væggene.

•Finish værelse med tilbehør som strøelse, puder, et tæppe og gardiner. Disse kan være dækkende farver i et rum med travle vægge eller indeholder mønstre for at sætte fut i et værelse med faste vægge. En blå og rød stue med et fly, tog og automobiles tema kunne omfatte puder i figurer af former for transport, et tæppe med en by for at spille biler og en lampe med en tog motoren base.

Tips & advarsler

  • Tillad din dreng til at hjælpe dig indsnævre tema eller farve ordningen, og hjælpe med at dekorere rummet, hvis han er gammel nok.
  • Giver mulighed for god ventilation, hvis du male værelset, og lad ham sove eller spille i lokalet i mindst 48 timer.
  • Aldrig efterlade dit barn uden opsyn i maleriet og redecorating proces; toksiner, værktøjer og tunge genstande nuværende kunne såre ham.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com