Hvordan man kan dekorere en lille ejerlejlighed med mørke trægulve

August 25

Hvordan man kan dekorere en lille ejerlejlighed med mørke trægulve

Mørke trægulve kan give en ejerlejlighed en elegant, klassisk udseende, og mørke trægulve kan parres med næsten enhver stil af indretning, hvilket gør dem alsidige så godt. Dog har du en lille ejerlejlighed med små rum, du har brug for for at sikre du ikke gør værelser føler endnu mindre af dårligt design beslutninger. En lidt planlægning går en lang vej, og du kan endda gøre dit værelse føle større end de egentlig er, hvis du gør de rigtige designbeslutninger.

Instruktioner

•Paint lyse farver som gul, lys grøn og levende hvidt på væggene til at gøre værelser føler større end de egentlig er. Mørk og mættede farver som dybe røde, appelsiner og brune kan gøre værelser føler sig mindre end de er, især når parret med mørke trægulve.

•Brug nok belysning for at holde rummet lyse, hvis du ikke får en masse af naturligt lys. Arrangere en kombination af overhead belysning, gulv lys og lamper til at lyse forskellige områder af rummet jævnt og undgå mørke pletter. Gulv lys i hjørnerne af rummet, henlede opmærksomheden væk fra midten af værelser, vil gøre værelserne føler større så godt.

•Sæt elementer væk når du ikke bruger dem til at holde rod til et minimum. At holde alt for mange nipsgenstande og unødvendige elementer vil gøre dit værelse føle sig mindre organiseret og betydeligt mindre. Dette er sandt i alle værelser, og er især vigtig i køkkenet, hvor elementer som stå blandere, brødristere og saftpressere kan tilføje op til at gøre en masse visuelle rod.

•Sæt en lys farvet tæppe foran din sofa i stuen eller en runner i køkken eller gangen til at bidrage til at åbne op i rummet og bryde op mørke trægulve.

Hæng vindue belægninger som lodret blinds eller gardiner med en lodret stribe i stedet for en vandret stribe eller mønster. Lodret blinds eller gardiner vil udvide det visuelle rum i et værelse og gøre det føles større.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com