Hvordan man kan dekorere en lille familieværelse

December 19

Hvordan man kan dekorere en lille familieværelse

En familie værelse skal være et indbydende, funktionelle sted familiemedlemmer kan interagere med hinanden på en komfortabel måde. Tid til familien kunne betyde spil spille, nyde film sammen og dele lette forfriskninger. Hvis din familie værelse er lille, bruge udsmykning tips, der gør din rummet synes større og roomier. Lad dyre tingeltangel ud af alrummet. De kunne være brudt under nogle pjattes. Brug udsmykning funktioner, der er holdbart og sikkert for alle i familien.

Instruktioner

•Lighten værelse med wide-tremme blinds. Installation af wide-tremme blinds vil hjælpe dig med at styre lys og privatliv. Tilføje dekorative gardinstænger til hvert vindue. Hænge nogle lyse tynde for at give windows en smuk udseende.

•Skabe mere lys ind i rummet ved hængning spejle på væggene, der er modsat windows. Hænge to eller tre spejle side om side. Brug spejle med en dekorativ ramme.

Hæng et fladskærms tv på en væg. Bruge det som dit fokuspunkt. Hængende tv på væggen reducerer behovet for en tung underholdningscenter.

Forpakket en læder-top sofabord. Brug møbler stykke som en ekstra sæde eller et sted for at spille en omgang brikker. Det bør flip åben til at give dig nogle ekstra lagerplads.

Hæng en montage af familiebilleder på en væg. Vælge matchende billedrammer eller rammer af samme farve.

•Sæt en shag accent tæppe på et gulv. Farvet accent tæpper lysne et værelse samt tilføje tekstur.

•Indstil en trio af søjle stearinlys på en sofabord. Lyse dem for at give din lille familie værelse nogle varm atmosfære.

•Stack nogle familie spil på et hjørne bord. Træ spil sæt som skak og backgammon gøre funktionelle, endnu attraktive udsmykning stykker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com