Hvordan man kan dekorere en lille forsænket væg

March 24

Hvordan man kan dekorere en lille forsænket væg

Lille forsænket vægge er fundet i en række forskellige hjem layouts. I nogle tilfælde, kan niche forekomme i en del af muren som et designelement specifikt til visning af elementer. I andre tilfælde forekomme i fordybningen i slutningen af en dormer, som har et vindue. Andre små forsænket vægge kan simpelthen være arkitektoniske særpræg i et hjem. Uanset hvordan dit lille forsænket væg kom til at være, at drage fordel af denne interessante arkitektoniske træk ved at dekorere det.

Instruktioner

•Sæt en komfortabel vinduesplads i bunden af en forsænket dormer væg. Bruge et sæde, der er i niveau med vindueskarmen. Dække vinduet med ren og skær stof, der lader lys igennem, som tykkere gardiner kan gøre rummet synes endnu mindre og mere lukket.

•Paint farven på den lille forsænket væg en lysere nuance af rummets primære farve. For eksempel, hvis de vigtigste vægge i rummet er beige, male det forsænkede område, en cremet æggeskal eller lys tan. Lysere farver skaber en illusion af rum, hvilket gør området synes større. Denne lille farvekontrast henleder også opmærksomheden på væggen.

•Brug området lille væg til at vise en samling. Installere en lys øverst i området og justere væg med flere hylder. Placer bøger, dekorative tilbehør eller andre objekter, du har på hylderne. I nogle væg designs, kan du installere hylder for at blive flugter med den regelmæssige mur omkring det, ved hjælp af fordybningen som indbygget lagerplads.

•Brug niche som en baggrund til en kunst vise. Hænge et høje, smalle maleri eller placere en passende størrelse skulptur mod væggen. Ramme en serie af billeder i matchende billeder og hænge dem oven på den anden i det forsænkede område.

•Paint et vægmaleri i det forsænkede område. Fordybningen fungerer som en naturlig ramme og et vægmaleri i et lille område er ikke så overvældende i et værelse som en, der fylder en hel standard væg.

Tips & advarsler

  • Du kan dekorere en lille forsænket væggen til at matche enhver form for stil fra moderne til land. Lad din smag, finde ud af hvordan du dekorere rummet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com