Hvordan man kan dekorere en lille havestue med lavt til loftet

April 20

Hvordan man kan dekorere en lille havestue med lavt til loftet

Når dekorere en lille havestue med et lavt til loftet, tage i betragtning en række faktorer så du oprette et privat rum, der er elegant men komfortabel og brugbar. Typisk designet til at give en udsigt over udendørs, mens du sidder inde, sunrooms har store vinduer, der fælde varmen og giver et varmt og behageligt rum, især om vinteren. Små værelser, der har lavt til loftet kræver dog klog udsmykning tricks til at skabe illusionen af højden og åbenhed.

Instruktioner

•Installer en lys nuance af træ eller flise gulve til at fremhæve den lille havestue, forbedre sin appel og gøre det større. Hvis du installerer trægulve, først lå skum underlag før snapping længder af hårdttræ brædder sammen, at sikre fer ender låsen ind i de rillede ender. For klinkegulve, spredt mørtel over gulvet i små sektioner og arrangere fliser i dit valgte design over det. Holde trafik fra den nye Gulvbelægning i 24 timer.

Hæng fuld længde, let, rene gardiner i vinduerne i den samme eller supplere nuance som væggene til at skabe en følelse af kontinuitet. Give slips-backs i supplerer farver med gardiner. Alternativt kan du bruge gardiner med lodrette striber, at tilføjer højden til rummet. Dog springe dette trin, hvis du foretrækker ikke at blokere sollyset eller se fra vinduerne.

•Decorate havestue med en lav-profil siddepladser arrangement. Skubbe en gennemskåret mod en væg for at give plads for en række personer eller bruge en hvid eller grøn wicker sofasæt og runde bord til en traditionelt look. Dekorere hjørner med gulv lamper eller høje, smalle hylder, der trække øjet opad og skabe illusionen af højden. Placer en lang, smal bord mod et vindue for at give plads til potteplanter.

•Illuminate rum ved hjælp af lodrette kilder at kast lys opad, at skabe en illusion af højde. Væg sconces eller bordlamper med lysdæmpere supplere naturlige belysning og levere sikker passage i løbet af aftenen og natten. Gulv lamper nær sofaer levere subtile belysning, når man læser.

•Decorate værelse med forskellige tilbehør, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Brug farverige sofa puder til at tilføje pop af farve til rummet. Spredt linned eller blonder duge over tabeller for ekstra effekt. Spredes et lille tæppe under siddepladser arrangement til at definere den samtale plads og forbedre sin appel.

•Sæt store, potteplanter over hjørner af rummet bag siddepladser siddepladser arrangement at bringe elementer fra udendørs inde. Bruge høje planter, at tilføje højden til stedet og trække øjet opad. Også sted plantageejere eller gryder fyldt med urter eller blomstrende planter på bordet i nærheden af vinduet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com