Hvordan man kan dekorere en lille knyttet levende & spisestue

March 11

Hvordan man kan dekorere en lille knyttet levende & spisestue

Dekorere en lille vedlagte levende og spiseplads kan være hovedpine, og at skabe udpræget separate værelser med minimal plads kan være en design challenge. Men en lille boligareal behøver ikke at føle sig som en skotøjsæske; med en lille vejledning og forberedelse, kan dit hjem gå fra rodet og trange til vidunderligt hyggelige. Og den bedste del? Din renovering behøver ikke at koste en formue.

Instruktioner

•Tøm ud opholds- og spisestuer, flytte møbler godt af vejen for nu. Du skal være i stand til at planlægge din plads uden at skulle kravle over i sofaen for at komme fra den ene ende til den anden.

•Vælg en interiør latex maling i lyse, neutrale farver, og male begge værelser i samme nuance. Vælg en satin finish, der vil være mindre reflekterende og tilføje dybde til dine vægge. Lyse farver vil gøre rummet føler mere åbne og lyse, og maleri begge værelser i samme farve vil holde områderne fra tilsyneladende boxy og lukket.

•Brug møbler at definere rum, og behandle dem som to adskilte rum. Orientere din dinette sæt eller spisebord midt i spisestuen. Arrangere stue møbler omkring et knudepunkt, som et TV eller pejs. Opdele værelser på denne måde visuelt forstørrer rummet ved at oprette forbindelse til hvert værelse. Samlet maling farve, i mellemtiden, forhindrer øjet i at blive distraheret.

•Tilføj lyse, luftige accent elementer. Små rum er ofte skrumpet af fed udsmykning stilarter, så underdrivelse er nøgle med din indretning valg. Kigge efter lamper med sarte, slank baser og lys-farvede nuancer; hænge billeder med smallere rammer, og forsøge at undgå rod din vægplads. Vælg forhæng og gardiner i letvægts, ren og skær stof.

•Få organiseret. Måske er den bedste måde at maksimere udseende af plads i en lille, vedlagte lever og spiseplads at gøre en lille forårsrengøring. Slippe af med møbler, der ikke er nødvendige til rummet, og minimere dekorative elementer. Rod reducerer drastisk indtryk af rummet, så sørge for at hvert objekt har en udpeget sted kan gøre underværker for åbning af dit hjem.

Tips & advarsler

  • Hvis dit budget tillader, overveje nye møbler til spisning og stuer. Små, drop blad-stil dinette tabeller er perfekt til små rum; Du kan altid trække ud en ekstra stol eller to for virksomheden. Minimalistisk sofa og stol design også fungere bedre end store, overstuffed versioner, som gør et rum synes trange.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com