Hvordan man kan dekorere en lille lejlighed med en stor brun sofa

January 15

Hvordan man kan dekorere en lille lejlighed med en stor brun sofa

Nøglen til at dekorere små rum er at narre øjet til at tro, værelset er større end det areal vil foreslå. Lyse farver opnå normalt dette bedre end mørke nuancer, som kan gøre et rum føler sig mindre og lukket. Men en stor brun sofa betyder ikke automatisk, allerede små lejligheden vil synes lille. Bruge lysere farver til at dekorere resten af rummet - omdrejningspunktet forbliver den store sofa, men du vil åbne resten af rummet.

Andre stykker af møbler

Undgå at placere andre mørk og solid møbler i nærheden af sofaen. I stedet vælge lys stykker. Levende lys blues, grønne og gule eller fløde alle supplere brun og give en farve pop for polstrede stole eller osmannerne. Vær ikke bange for mønstrede polstring. Funky blomster eller subtile striber vil opveje solidness af sofaen. Hvis stole eller osmannerne har træben, matche ben til sofaen er brune. Der ruller pop af farve og en smule subtil matchende til én. Kaffe og end tabeller, holde sig væk fra solid, mørke stykker. I stedet finde tabeller, der er enten lys eller naturlige farve træ eller er mørk men har glas toppe. Selv med den mørke ramme gør glas tabeller ser mere delikat, modregning couch's dominans.

Tæpper og gulve

"Matchy-matchy" ikke normalt en kompliment når det kommer til hjem decor. Det betyder en monokrom look, der bare prøver for hårdt eller gør dit hjem synes blah. Den bedste måde at undgå matchy-matchy i din lejlighed er at gøre gulvet og sofaen forskellige farver. Hvis du har trægulv, der passer til sofaen, lå et tæppe under sofaen område. Igen, lysere farver vil gøre rummet synes større. Overveje en simpel creme tæppe til at kompensere for sal og sofaen farverne. Hvis du har træ eller laminat gulve, vælge en farve, der er enten flere nuancer lysere end en mørk sofa eller mørkere end en lys brun sofa. Eller endnu bedre, vælge en cherry finish til at tilføje nogle røde toner.

Dekorationer

Ligesom andre møbler, ser for dekorationer, der både supplerer og matche din sofa subtilt. For eksempel, slukkede lys farvet blomstervaser og billeder, men Vælg billedrammer, der matcher din sofa farve. De lyse farver trækker øjet fra sofaen, mens rammerne hjælp binder rummet sammen. For andre vægdekorationer, hænge et stort eller mange små spejle. Hvis det er muligt, hænge dem over et vindue. Refleksion gør en lille værelse ser større og som glas-top sofabord, spejlet forhindrer, at lokalet ser for mørk takket være den store brune sofaen. Hvis sofaen er stadig for dominerende, skal du bruge lyse pyntepuder eller et tæppe til at bryde op den brune masse.

Andre værelser

Selv hvis din stue synes overvældet af den brune couch, må ikke være overdrevent bekymrede over resten af din lejlighed. Forkæl dine andre lejlighed værelser--fra soveværelset til køkkenet til badeværelset--som separate udsmykning muligheder. Mens du ikke ønsker at blande alt for mange stilarter, er der ingen grund til at omfatte brune i hvert værelse bare at matche stuen sofaen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com