Hvordan man kan dekorere en lille pige soveværelse

February 1

Hvordan man kan dekorere en lille pige soveværelse

De fleste små piger drømmer om at være en prinsesse, bor i et slot og iført kjoler og Diademer. Hvis din lille pige er ingen undtagelse, kan du bidrage til at gøre sin drøm til virkelighed med en prinsesse-tema soveværelse. Der er rigelige måder at udfylde et rum, der vil tilskynde til hendes fantasi og tillade hende at føle så speciel som en prinsesse. Finurlig farver, teksturer og temaer vil gøre hendes værelse en virkelig fortryllende sted at sove, læse eller spille.

Instruktioner

•Tag prøver fra en lokal maling levering butik for at kigge over i rummet du er udsmykning. Vælge mange farver og nuancer, således at du har masser af muligheder. Stor nuancer, at tilføjer en finurlig føler er salvie greens, dyb lilla og blege gule. Hjemme, tape prøver til en væg i rummet. Beslutte, hvilke farver der ser bedst ud med gulve og belysning i rummet.

•Paint dine vægge ønskede farve eller farver. Sørg for at beskytte alle overflader i det rum, du ikke ønsker malet.

•Tillad malingen til at tørre helt og tape en "prinsesse" stencil til væggen over hvor din lille piges seng vil være. Brug din lille pensel til at male inde linjer på stencilen. Gøre det muligt malingen til at tørre igen før du fjerner stencilen. Hvis du ønsker at tilføje nogle personlige præg, bruge en lille pensel til at male lidt design omkring ordet "prinsesse", eller male din lille piges navn over ordet. For eksempel, hvis din datter hedder Emma og hun elsker mariehøns, male hendes navn over "prinsesse", og male lidt mariehøns nedenunder.

•Paint dine eksisterende møbler hvis du planlægger at genbruge det i stedet for at købe nye. Hvide møbler er smukke, men overveje messer børn gøre nogle gange. Kan du vælge en mørkere farve, som en blomme lilla. Hvis du køber nye møbler, vælge en seng, sminkebord og kommode. En sengehimmel seng vil binde den prinsesse tema sammen pænt, som de er grand i design--lige til højre for royalty. Når du køber den nye møbler, vælge sengen først og købe det sæt, der matcher det.

•Accessorize værelse. Tilføje dekorative hylder til billeder, musik bokse eller måske en tiara. Vælg gardiner og et sengetæppe sæt, der enten matche eller supplerer hinanden inden for din farveskema. Tilføje en kaste tæppe eller område tæppe, der siger "prinsesse" eller har en krone eller tiara billede på det. Smide puder på sengen kan funktionen ordet "prinsesse" eller billeder af Diademer så godt. Også. Hvis din datter spiller dress-up, give hende med en rack til at vise hendes smukke prinsesse kjoler. Kjoler vil fungere som både indretning og afspille elementer.

•Den rummet. Brug ikke stearinlys eller lamper, der får hot, når de er tilbage på, fordi børn er nysgerrige, og ulykker sker. En mulighed er at erstatte en nuværende loftslampe med en lille lysekrone. Du kan også vælge dekorative sconces, tabel lamper og gulv lamper. Sconces kommer i mange stilarter, og du er bundet til at finde et sæt til at matche rummet. Gulvet og tabellen lamper kan blive klædt op med en overpyntet lampe skygge. Hvis du har en lampe og skygge allerede, brug stick-on rhinestones at tilføje nogle gnistre til bunden af lampen, og sømme i skyggen. Brug din fantasi og have det sjovt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com