Hvordan man kan dekorere en lille piges værelse i en Paris tema

April 26

Paris og pink kombinere effektivt til at dekorere en lille pige & rsquo; s værelse med Paris-tema. Startende med vægge malet bleg lyserød, satte forskellige nuancer af farve, accent af sort og hvid, scenen. Ved at inkludere nogle berømte Paris vartegn i indretningen, vil den lille pige også lære noget om Lysets by som udsmykning skrider frem.

Instruktioner

•Brug et foto eller tegning som en model for at male en kopi af Eiffeltårnet over sengen; maleriet bliver en effektiv erstatning for et hovedgærde. Male med en sølvskinnende grå maling med sorte streger, som kunne gøres i permanent markør. Hvis det er muligt, hænge en strand af bittesmå lys, juletræ mode. Et alternativ til maleri er at bruge en stor plakat.

•Paint en kommode eller skrivebord hvid som baggrund for en miniature Arc de Triomphe. Efter stykke af møbler er tørre, skitse arch på kommoden eller skrivebord med en blyant, tegning flad toppen af buen på tværs af de øverste skuffer og & ldquo; ben & rdquo; ned siderne af kommode eller skrivebord. Fjerne skufferne og male alt separat; Lad det hele tørre grundigt før du udskifter skufferne.

•Sæt en lille udvirket jern eller andre sarte leder bord og to stole i et hjørne af den lille pige & rsquo; s plads til at skabe en parisisk & ldquo; café. & rdquo; Drapere et lille trykt dug over bordet og placere en enkelt pink rose i en lille vase til en centerpiece. Hænge et tegn, der indeholder navnet på den lille pige (Cafe Annie, for eksempel) på væggen over bordet.

•Kontrollér accent puder til sengen fra souvenir Paris T-shirts af fyld dem med skum og sy dem i bunden, ærmer og hals. Forskellige nuancer af pink, samt sort og hvid, bidrage til at skabe en parisisk udseende. Du kan købe disse T-shirts fra online auktioner eller souvenirbutikker såsom zazzle.com.

•Anvend en digital kamera at vende en lille pige i en parisisk model og vise hende frem i sit eget værelse. Dress barn i en beret, en langærmet sort T-shirt og en flyder pink tørklæde (tage foto fra taljen). Lokale foto udvikler kan gøre billedet til en 24 x 36 tommer plakat.

•Opret en væg grænse nær loftet ved at marchere en linje af franske Pudler, i form af klistermærker eller væg decals. Disse kunne alle være én farve, såsom mørk grå, eller en række forskellige farver picking up farvetema af rummet. Du kan finde klistermærker eller vinyl wall mærkater på håndværk butikker eller online kilder såsom scribblesisters.com.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com