Hvordan man kan dekorere en lille piges værelse med gul

March 25

Hvordan man kan dekorere en lille piges værelse med gul

Tilføj lidt solskin til din lille pige værelse ved at male væggene en blød, levende gul. Gardiner lavet af ren og skær hvidt stof eller snørehul kniplinger og en hvid baldakin for en prinsesse seng er vidunderlige kulisser for farverig sommerfugl, blomst og hummingbird decals. Oprette en farverige menageri af vægkunst med nem-at-sted og let at fjerne decals til din lille pige værelse.

Instruktioner

•Klart rummet og tape omkring døre og Vinduer trim arbejde med malerens tape. Male væggene med primer tonet gul at matche malingen farve. Køb tonede primer er ikke dyrere og kan fjerne en topcoat lag. Efter primeren tørrer, male vægge med den gule maling. Lad malingen tørre.

•Indstil op sengehimmel seng. Dekorere det med farverigt sengetøj, der koordinerer med blomster, sommerfugle og kolibrier. Tilføje en dækkende farve baldakin at koordinere med dit sengetøj. Dekorere med pyntepuder og udstoppede dyr. Hænge snørehul gardiner på vinduerne.

•Sæt de største blomst decals først, efterfulgt af de små. Arrangere blomster omkring vægge i en række, eller hænge dem tilfældigt på væggen. Tilføje sommerfugle og kolibrier omkring blomster, som de ville være i naturen.

•Tilføj én eller to sengelamper på enten side af sengen, malet hvid. Oprette en kunsthåndværk hjørne med et barns bord og stole, reoler til forsyninger og en opslagstavle for at vise hendes arbejde. En lille, hvid, barnets kommode kan males dekorativt for at koordinere med vægkunst, eller tilføje flere decals for at binde det ind i rummet.

Tips & advarsler

  • Tilføje en decal udtrykker en favorit at sige, eller stave ud din lille piges navn på væggen.
  • Åbne vinduer til ventilation, når du maler.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com