Hvordan man kan dekorere en lille piges værelse med "Little Tikes"

December 22

Hvordan man kan dekorere en lille piges værelse med "Little Tikes"

Blandt legetøj og tilbehør tilbydes i linjen "Little Tikes" er fritstående modeller designet til at hjælpe børn rollespil eller forestille sig forskellige aktiviteter. Der er seks typer af køkken-modeller, der giver mulighed for et barn at foregive at forberede og tilberede mad og udføre køkken aktiviteter. Køkken model kan bruges til at dekorere en lille pige soveværelse. Oprette et room, der ser ud inde i et dukkehus. En pige kan invitere sine venner eller søskende til te og koge i sin "køkken" og har en sofa til gæsterne. Denne type af spil vil gøre hendes soveværelse en favorit sted at hænge ud.

Instruktioner

•Paint soveværelse en lyseblå, der matcher lys blå på et Little Tikes køkken sæt. Male trim i rummet en sprød hvid.

Hæng café-stil gardiner i vinduet der har et køkken tema, såsom frugt over en hvid baggrund. Stilen træk en pjusket top valance og en lavere stang med to gardin paneler, der glider åben.

Forpakket en sort-hvid ternet mønster linoleum rest på et hjem forbedring butik. Kig efter en med et mindre mønster. Skære resten med en saks, så to sider er lige til at passe ind i et hjørne og anden side kurverne. Linoleum skal være lang nok til at holde Little Tikes køkken sæt og et lille bord og stole langs den ene væg. Placér linoleum i "" køkkenhjørne af rummet og arrangere sæt og møbler på det.

•Anbring bed overfor køkkenet og arrangere seng til at ligne en daybed sofa med puder. Vælg blå og hvide sengetøj med en pop af gul, grøn eller pink. Tilføje en natbord eller slutningen bordet med en lampe.

•Sæt en lille, hvide kuriositet kabinet til at passe mellem sofaen/sengen og køkkenområdet og fylde curio med et barns te sæt. Placer en lille kridt bord over køkkenbordet for opskrifter. Male håndværk breve at stave ud dit barns navn og ordet "køkken" og montere disse bogstaver over køkkenområdet. Reserve skab til tøj og opbevaring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com