Hvordan man kan dekorere en lille piges værelse med queensize-seng

November 20

Hvordan man kan dekorere en lille piges værelse med queensize-seng

En queensize seng kan tage en masse plads i en lille piges værelse, men du kan stadig oprette en mini palace i din datters værelse ved at få kreative og udnytte organisation værktøjer. Sengen kan synes overdimensioneret til rummet, men ved hjælp af en queensize seng kan spare dig tid fremover, fordi din datter kan vokse med rummet. Hun kan kun ønsker et par mindre indretning ændringer, som hun bliver ældre, fordi sin seng allerede giver hende med mere end nok plads til at slappe af og sove.

Instruktioner

•Sæt dekorative blomster, dyr eller haven-tema tapet at din datter kan lide på de vigtigste væggen, som du planlægger at placere hendes seng op mod. Du kan også male hele rummet én vigtigste farve pastel pink, lavendel, gul, baby blå, fersken eller en anden farve efter hendes valg.

•Sæt queen seng ind til den største væg i rummet. Nogle gange kan en del af sengen sidde op mod væggen med et vindue. Det er okay, så længe det skaber mest plads muligt i rummet. Undgå at sætte en natbord ved siden af sengen, fordi det fylder for meget i en kid's værelse med queensize-seng. Kun placere sengelamper på begge sider af sengen, hvis værelset er ekstra stort.

•Sæt en høj lampe i hjørnet af lokalet. Høje lamper giver masser af lys uden at optage for meget plads.

•Adorn din datter 's bed med komfortable senge der passer til temaet for rummet. Hun kan lide sengetøj med mariehøns og sommerfugle på den. Blomstret sengetøj sammen med tegneserie-tema strøelse også arbejder i en lille piges værelse. Hænge gardiner, der matcher strøelse.

•Adorn din datters seng med puder som også går godt med tema i hendes værelse. Du kan finde puder formet som mariehøns, blomster, hjerter og andre designs til at passe næsten enhver stil.

•Sæt din datters seng i skabet hvis der ikke er plads nok til at inkludere det i soveværelset. Alt dette afhænger af, hvor meget plads queen seng tager.

•Sæt hende legetøj i mærket pink placeringer og skubbe disse under sengen. Hvis der er stadig plads nok, kan du også placere nogle af hendes legetøj i en toy box i rummet. Toy box kan gå ved foden af sengen eller op mod en væg, så længe det ikke blokere nogen døre eller skab området.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com