Hvordan man kan dekorere en lille plads til at gøre det ser større

December 27

Hvordan man kan dekorere en lille plads til at gøre det ser større

Det er nemt at føle trange i et lille rum og udsmykning fejl kan bidrage til den lukkede i følelsen. Børste op på nogle designteknikker til at gøre en lille plads i dit hjem ser større. Få nem og økonomisk ændringer kan åbne op i ethvert rum, tilføjer komfort og skønhed til dit hjem.

Instruktioner

•Klart ud rod, fordi clutter gør små rum synes endnu mindre. Slippe af med eller skjule alt det, du ikke bruger regelmæssigt. Bruge organisation systemer, såsom attraktive hylder og skjult opbevaring, til at organisere, hvad du holder.

•Arrange møbler så der er plads. Vinkel en sofa eller træk stole fra væggen for at give pusterum. Åbne rum giver den illusion, at et værelse er større, end det er.

•Paint væggene en lys farve. Lyse farver afspejler mere lys og gør et lille rum synes større. Vælg en nuance af hvid, en pastel tone eller en anden neutral farve.

•Vælg en monokromatisk farveskema til vægge, gulv og vindue belægninger og møbler. Forskellige nuancer og teksturer af denne farve for at give interesse. Ikke sjuske med tilbehør, såsom puder, vaser og osmannerne, der udfører den monokromatiske tema.

•Vælg lyse træsorter og metaller, som gør et rum synes mindre lukket-in. lakering eller maling eksisterende møbler - i stedet for at købe nye stykker--for at lette farver.

Forpakket borde med glas toppe og stole med åbne arme og synlige ben. Vælge møbler med lige rene linjer i stedet for travlt med at, buede detaljer. Den mere plads kan du se gennem møbler, den større værelse vil føle.

•Pick møbler, der er dimensioneret korrekt for rummet. Store stykker eller en overflod af små stykker begge gøre et rum føler sig mindre. Vælg et par mellemstore stykker at undgå roder op i rummet.

•Kontroller at rummet er veloplyst, fordi mørke hjørner kan krympe et værelse. Åbne windows og strategisk Find lamper. Overveje spor eller forsænket belysning til samlede lysstyrke. Efter du forbedre belysningen i et rum, holdning spejle til at reflektere lys og farve.

Tips & advarsler

  • Vær ikke bange for at få kreative. Selv om det kan lyde kedeligt (mindre farve, lysere farve, brug af samme farve eller nuancer af denne farve), kan du have det sjovt med det og skabe en smuk plads, der ser og føles større!

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com