Hvordan man kan dekorere en lille Teen pige soveværelse

February 29

Som en lille pige bliver en teenager, bør hendes soveværelse indretning afspejler hendes fuldmodent smag med en ungdommelig endnu mere sofistikeret look. Med hendes garderobe og tilbehør stadigt stigende, såvel som behovet for plads til at slappe af, studere og underholde, skal du overveje alle mulige funktioner i rummet kan være nødvendigt at tjene og give rigelig plads. Selv en lille soveværelse kan blive omdannet til en Luksussuite for en teen pige med lidt fantasi og praktiske løsninger til at maksimere rummets potentiale.

Instruktioner

•Measure værelse og gøre en skala kort på millimeterpapir som 1 firkantet fod er lig med 1 kvadrattomme på papir. Mark døre og vinduer.

•Measure eksisterende møbler. Klip små papir figurer til at skalere bredde og længde af møblerne. For eksempel, hvis dit barns kommode er 2 feet længe af 3 fod bred, skåret ud en 2 x 3 tommer rektangel til din skala kort. Ignorere højden af møbler for nu. Flytte stykker papir møbler figurer rundt på kortet for at afgøre den bedste plantegning. Beslutte, hvis du skal fjerne eller erstatte nogen af de nuværende stykker.

Forpakket nye møbler, hvis nødvendigt. Vælge færre, men større stykker til at holde rummet fra ser rodet. Kigge efter stykker til at tage højden vægplads, men minimal gulvplads, som et stort garderobeskab, høj kommode eller gulv til loft bogreol. Hvis du ikke er sikker på, hvordan et stykke af møbler passer, skæres en lille skala figur af det og prøve det på dit kort, før du køber den.

•Paint værelse. Lyse farver lyse en lille plads og gøre det føler større, men ikke udelukke, at mørke farver, hvis de din teen smager. Mørke farver gør værelser føle hyggelige, men holde det fra overvældende rummet. Male væggene en enkelt farve, og loftet i samme farve men to eller tre nuancer lysere. En neutral gulv, såsom hårdttræ eller neutral farve tæpper, vil hjælpe værelse føle mere jordforbindelse og holde det sofistikerede i stedet for barnlig.

•Purchase sengetøj og koordinere vindue behandlinger. Dette er en fantastisk måde at tilføje stænk af dristige farver, eller, hvis rummet er allerede fed, at tilføje neutrale for at tone det ned. Tilføje nogle mønstrede tekstiler, men minimalt, som mønster kan gøre en lille værelse ser travle og overfyldte. Opt for modne mønstre fra afsnittet voksen sengetøj, især hvis går med blomster til at forhindre alt for piget en stil. Hvis dit barn kan stadig lide finurlig, sjove mønstre, vælge striber, prikker eller hvirvler.

•Brug pladsbesparende opbevaringsløsninger. Hænge hylder, frysere eller væg arrangørerne at drage fordel af tomme vægplads, som boksen hylder over en skrivebord til skoleartikler. En closet rejsearrangoeren eller over-the-door sko rack kan give rigelig opbevaring for tøj og tilbehør. Skjul årstidens tøj eller sengetøj med rullende opbevaringsbeholdere, der passer ind under sengen. Skrue kroge på indvendigt døren til klædeskab til at holde kostume smykker.

•Vælg vægkunst i overensstemmelse med den teen aktuelle interesser. En 13-årig kan stadig lide indrammede billeder af regnbuer og sommerfugle, men senere du kan bytte dem ud til malerier af udenlandske byer eller moderne kunsttryk. Et stort spejl kan gøre et lille rum synes større, og vil være meget værdsat i et teenage piges værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com