Hvordan man kan dekorere en lukket terrasse

December 20

Lukket terrasse kan du nyde udendørs, selv når vejret ikke er optimalt. Kabinettet beskytter dig mod regn eller kraftig vind, mens du nyder udsigten eller den friske luft. Mens terrassen er stadig sårbare over for koldt vejr, kan det behandles som et ekstra rum i dit hjem på mange måder. Udsmykning et lukket terrasse gør det til et mere hyggeligt, komfortable omgivelser og giver dig mulighed for at være kreativ i din udsmykning valg.

Instruktioner

•Rengør terrassen ved fejer det, opsamlingsoverførsel det med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel, og derefter støvning off alle overflader og inventar. Terrassen bør være så rene som muligt før udsmykning.

•Paint gelændere, vægge eller inventar på terrassen til at matche, hvad Se du har fra lokationen. For eksempel, fokusere på masser af grønne eller brune, hvis du ser en masse træer fra terrassen. Dette gør din mening en del af udsmykning ordningen. Hvis visningen ikke er visuelt imponerende, vælge et farveskema, som du personligt kan lide.

•Lay ned et tæppe over terrassen til at bevare varmen og gøre rummet mere komfortabel. Farven på gulvtæppet skal passe din maling job, så alt passer sammen.

•Tilføj borde og stole så folk kan sidde og hygge. Sørg for din terrassemøbler er lavet af materialer, der kan modstå fugt.

Hæng vindspil ved døren hvis terrassen stadig får vinden. Selv screenet, vil vinden stadig flytte klokkespil og skaber behagelige lyde som et resultat.

•Tilføj blinds til uden for windows eller skærme af terrassen hvis du ønsker at nyde det om natten uden at blive set af naboer. Dette hjælper med at bevare dit privatliv og blinds kan åbnes i løbet af dagen at lade i solen.

•Sæt en grill grill i hjørnet, hvis du nyde madlavning eller gøre en masse underholdende.

•Anbring plantageejere omkring terrassen med planter eller blomster til at gøre miljøet mere æstetisk tiltalende og eventuelt tilføje duft til luften.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com