Hvordan man kan dekorere en lukket veranda

November 25

Hvordan man kan dekorere en lukket veranda

Dovne dage brugt på en veranda er en sommertiden behandle. Omslutter og dekorere din veranda kan forlænge din tid der samt gøre for en mere behagelig oplevelse. Dekorere med øje for komfort og stil, og hele familien vil tilbringe deres dage og nætter på din nyligt indrettede, lukket veranda.

Instruktioner

•Begin med en renrums klart af alle rod. Smide nogen åbenlyse junk og varer du ikke planlægger at holde. Midlertidigt flytte elementer kan du bruge til et tilstødende rum.

•Tag status over hvordan du vil bruge rummet. Dette hjælper dig med at beslutte hvilke møbler, du har brug for.

•Indstil hvis du ønsker plads til at have et tema, som sommerhus, haven eller Navigationsskole. Dette hjælper til at bestemme udvalg af møbler og tilbehør.

•Decide på en gulvbelægning. Hvis gulvene er en hård overflade som fliser eller træ, har du allerede en god start. Hvis gulvene er cement, overveje at male dem med slidstærkt gulv maling. En neutral farve er et godt valg. Tæpper kan være lagdelt med farverige tæpper.

•Vælg en maling farve til væggene. Holde det lys, i overensstemmelse med de åbne, luftige følelse af en veranda. En lys neutral nuance, som hvide, off-white, beige eller taupe fungerer godt med de fleste udsmykning ordninger. Lys nuancer af farver fra de tilstødende rum giver kontinuitet. For eksempel, hvis den tilstødende værelse er en dybblå skifer, har din maling eller hjem forbedring butik tilføje et par dråber af denne farve i en gallon af hvid maling. Levende farver også arbejde godt for lukkede indgangsparti. Sørg for, at farve ikke er mudret. Opt for peacock blå, lime grøn eller solrige gule.

•Hold vindue belægninger til et minimum, eller i give det mindste dem udseendet af et minimalistisk look. Hænge romerske nuancer eller bambus blinds under farverige stof kapper eller polstret gesims bestyrelser. Dette giver dig mulighed at holde dem rejst ude af syne, når de ikke er nødvendige for at blokere for intens solens. Vælg tekstiler for kapper at koordinere med vægfarven. Lyse og dristige mønstre vil punch op udseendet pænt.

•Consider belysning værelse med et armatur, der indeholder en ventilator i loftet. Den kølende brise vil være meget velkommen på varme sommerdage.

•Installer en lille gas eller elektrisk pejs til at udvide brugen af din lukket veranda til året rundt. Selvom rummet er opvarmet af dit centralvarmesystem, giver pejsen en indbydende stemning på kolde vinteraftener.

•Vælg møbler, der passer omfanget af rummet. Mest lukkede indgangsparti er relativt lille. Overvej at bruge en kærlighed sæde eller sofa. Tilføje en mindre stol og måske en to-sædet tabel. Ved hjælp af rattan eller vidjer kan give en sommerlig følelse, men stof og lysere woods også fungerer godt. Være opmærksom på hvordan udsatte dette værelse er til vejret. Hvis det er semi-åbne, med skærme, vælge materialer, der er fugt-bevis.

•Skabe i planter, billeder, stearinlys, skaller og personlige souvenirs at accessorize. Det lukkede våbenhuset er et ideelt sted at vise ferie skatte og billeder. Hæng et spejl på væggen modsatte vinduet for at reflektere lyset tilbage i rummet. Tilføje friske blomster.

•Skabe tilbage elementer, du har besluttet at holde fra den oprindelige plads. Bestemme, om de arbejder, og hvis ikke, genbruge dem someplace else.

Tips & advarsler

  • Vælg materialer, der er nemme at passe og holde nå under tung brug. Du vil dette være en plads, som du kan være ubekymrede i.
  • Holde blinds eller nuancer i løbet af dagen, solen er klogeste at forhindre falmning af tekstiler.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com