Hvordan man kan dekorere en lyserød sofa

December 27

Hvordan man kan dekorere en lyserød sofa

Når du går ind i en stue med en lyserød sofa, er dine øjne straks tiltrukket denne særprægede møbler stykke. Mens mennesker vælger ofte en neutral sofa, viser ligesom tan eller olivengrøn, vælge pink din fed personlighed. Spice op udseendet af sofaen ved at tilføje yderligere, opsigtsvækkende stykker. Inkorporere nogle af eller alle, afhængigt af din stil.

Instruktioner

•Paint benene på sofaen hvis de synlige. Vende sofaen på sin side og fjern benene hvis det er muligt. Beskytte området omkring benet med malerens tape, hvis ikke flytbare. Anvende en højglans frakke i en anden nuance af lyserød eller farven på dine valg.

•Opret en drapere, der strækker sig langs længden af ryggen sofa. Skåret en strimmel af stof, der er dobbelt så lang i den pink sofa. Vælg en farve, der går godt med pink, ligesom sort, lilla, navy eller grøn. Rulle stof stykke i en stribe. Twist to stof stykker sammen for et ekstra stænk af farve. Drapere stof stykke, så det danner en flosset mønster over sofaen.

•Brug accent puder at skabe visuel interesse på den pink sofa. Placer en i center for en minimalistisk effekt eller stable flere i hjørnerne og centrum. Spille med mønstre i puder, hvis din sofa er en solid lyserød. Vælge solid supplere farver hvis den pink sofa har et mønster.

•Klap og drapere et par hyggelige tæpper på strategiske steder på den pink sofa at tjene både en nyttig og dekorative formål. Holde en på hvert hjørne, én på hver arm eller en enkelt i centrum, alt efter præference.

•SEW knapper eller lim charme på siderne af den pink sofa eller andre områder, at folk kommer ikke i kontakt med. Charme oprette en eklektisk, kunstnerisk udseende på sofaen. Bruge mørke elementer, så de viser op mod lyserøde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com