Hvordan man kan dekorere en mænds soveværelse

July 6

Mænds soveværelser tendens mod en lignet-down stil, fordi de generelt foretrækker en mere skræddersyet look, uden dikkedarer. Mænd har latitude til at vise deres egen smag i hjem design. Deres soveværelser kan sensuel og moderne og frit fra bachelor pad stereotyp. Vælg grundlæggende møbler med enkle linjer, kvalitet elektronik og smagfuld tilbehør i en fredfyldt og indbydende farveskema. Denne måde soveværelset bliver en fredelig oase for en mand, og imødekommende virksomhed.

Instruktioner

•Vælg de vigtigste elementer af møbler, som kan omfatte en seng, kommode, sengelamper, underholdningscenter og en stol. Moderne, uden dikkedarer møbler stilarter arbejde godt for en mands soveværelse. En kommode med et stort spejl tilføjer dimension til rummet. For at opnå et slankt og veltilrettelagt look, vælge matchende møbler eller møbler i den samme finish. For eksempel, hvis du vælger en seng i valnød — en mørk brun finish — Vælg et underholdningscenter i valnød eller en anden mørk brun finish.

•Vælg lagner, pudebetræk, en skræddersyet seng nederdel og en dyne i komplementære farver, såsom lyseblå og skifer grå, eller elfenben og chokolade brun, eller sort og tan.

Forpakket diskret vindue behandlinger såsom Lamelgardiner og grundlæggende gardiner. Kræsne sengeforhæng, pjusket tekstiler, udskrifter og andre påtrængende vinduesafskærmning se ud af sted i mænds soveværelser.

•Hent tilbehør føje til komfort i værelset. Hvis gulvet er uncarpeted, sætte runner tæpper på hver side af sengen. Tilføje en lampe med en lysdæmper til hver side af sengen. Stor styrke puder placeres mod hovedgærde gøre sengen ser indbydende og gør det behageligt for sidder på at læse eller tale.

•Tilføj personlige hånd på mandens soveværelse, indrammet kunst, fotografi, en samling i en montre eller en bogreol. Vælg elementer, der udtrykker mandens interesser.

Kil rod i en mands soveværelse. Bevare elementer, der ikke er ud for display i kommode skuffer eller garderobe. Opretholde en pæn, ren miljø skaber et godt indtryk, når en mand har selskab.

Tips & advarsler

  • Gennemse møbler showrooms og hjemmesider på interiør design idéer.
  • Holde antallet af farver til et minimum. Nøgne flader og beroligende farver skaber et fredeligt soveværelse.
  • Tilføje planter til en ekstra dekorative funktion. En bordplade springvand kan tilbyde en fredfyldt atmosfære.
  • Personliggøre værelse for at holde det fra at ligne noget kopieret fra et magasin.
  • En mands soveværelse møbleret i antikviteter eller retro møbler vil også arbejde. Kigge efter varer fra samme epoke og stil.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com