Hvordan man kan dekorere en mands soveværelse

October 25

Hvordan man kan dekorere en mands soveværelse

En mands soveværelse har tendens til at være utilitaristiske til punktet af barreness. Det er ofte meget spartansk, med lidt mere end en seng, et fjernsyn og måske en kommode. Dog med en lille indsats, kan du forvandle et soveværelse til en fuldt indrettet værelse uden at miste appellen af maskuline enkelhed.

Instruktioner

Hvordan man kan dekorere en mands soveværelse

•Brug matchende gardiner og en dyne at bringe et tema til rummet. Disse farver skal være varm og let at matche, røde, brune eller mørk guld. Ikke alene vil de skjule slid, men de vil også være let at matche med slipcovers eller smide puder.

•Sæt en lang bænk eller stammen ved foden af sengen. Dette vil gøre sengen synes lidt mere færdig, især hvis du ikke har en hovedgavl og footboard. En kuffert er også et godt sted at skjule ting i en fart, hvis du har brug at rydde op uventet.

•Sæt din hamper i hjørnet af lokalet hvor du nemt kan kaste tøj. Dette vil gøre det lettere at holde tingene organiseret og skjule beskidt tøj af syne.

•Dæk siddepladser med slip dækker at matcher de gardiner og Talsmanden. De behøver ikke at være det samme mønster, men de bør være i samme farveskema. Dette vil hjælpe binder rummet sammen.

•Sæt gulvlampe i hjørnet af lokalet. Dette vil gøre det muligt for dig at have tilstrækkelig belysning til samtalen eller læse uden at bruge barske overhead lys. Det kan også hjælpe sætte stemning, hvis du dækker det med et rødt tørklæde.

Hæng vægkunst. Brug ikke mere end et eller to stykker. Dette vil give dine vægge nogle tegn men ikke gøre dit værelse føle rodet. Spejle kan hjælpe et rum føler større.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com