Hvordan man kan dekorere en mands stue

November 7

Hvordan man kan dekorere en mands stue

Udsmykning en mands værelse indebærer skaber en maskulin tilstedeværelse i rummet og accenting områder med design stilarter, at han er tiltrukket af. De fleste mænd foretrækker ikke frilly og feminine optrædener, der omfatter en overflod af blomster eller nuancer af pink og pasteller. Mørkere, rigere farver er ofte foretrukne og mere velegnet til de fleste mænds stue områder. Lær at dekorere en mands stue for at tilføje personlighed og charme, der vil være en afspejling af, hvem han er.

Instruktioner

•Tag et kig på nogle af tingene, gentleman foretrækker. Hvis han har hobbyer som jagt og golf, kan disse elementer indarbejdes designtema. Hvis han kan lide sportsgrene som golf, kan du accent værelse med antikke golf memorabilia. Hvis han kan lide musik som gamle klassikere som Sinatra eller en række af Broadway spiller, kan indrammet plakater bruges som væg accenter.

•Opret en farveskema og stokken med det. Ikke alle værelser vil skulle males men i orden for indretning til virkelig skiller sig ud og passe ind i et værelse område, foreslås en vigtigste farveskema. Vælg mere maskuline signatur farve linjer som Ralph Lauren eller Eddie Bauer maling samling findes på fine hjem forbedring lagersteder landsdækkende som Home Depot og Lowe's. Reds, blå, brune og grønne er populære valg. Accent rummets trim med hvid.

•Shop for emner til at dekorere med. Start med at spare penge først og udforske sekundviser og forsendelse butikker for en af en slags skatte. Søger accent møbler, der er vintage eller der kan være let malet for at matche rummet. Anvendelsesområdet second hand butikker for vintage bøger, gamle fiskegrej, lamper, vintage garderobeskabe og maskuline bordlamper. Butikker som IKEA bære maskuline dekorative accenter som PS HALLAR afføringen, der inkorporerer en mellemøstlig design accent med oprullede banan fibre og søgræs.

Hæng elementer på væggen. Hvis han kan lide mere af en klassisk, verdslige look, prøve hængende indrammet antikke verden eller marine maps som indretning stykker. Accent med små world glober og skibe i en flaske på et skrivebord eller underholdning center. Udnytte hyldeplads for at tilføje billedrammer og familiens arvestykker, ønskede at fremvise som trofæer eller et eksamensbevis.

•Fyld i nøgne områder og accent tabeller med samleobjekter og personlige genstande. Sted foretrukne emner eller antikviteter på displayet. En barndom chess sæt også Fordobler som dekoration når det sættes på en buffet eller sofabord. Tilføje monogram puder og placere dem på sofaen og stole. For sportsman, montere spillet på væggen som fasan eller hjorte, men ikke overmande plads. Vælg en eller to af hans foretrukne emner som en gammel softball eller indiske samlerobjekt, han er havde siden han var barn og indarbejde indretningen ved at placere genstande på en hylde eller ved siden af fjernsynet.

•Sæt magasiner eller store tæpper i stor vintage kufferter eller overdimensionerede vidjer kurve for at holde rummet clutter gratis. Oprette en interimistiske side tabel combo med keramik staldene træ risers---en gruppering af tre forskellige størrelse forvitret trækasser, tilføjer en rustik og maskulin vibe til rummet.

Tips & advarsler

  • Stick med et tema som fiskeri eller sport eller går til en mere eklektisk look ved at inkorporere flere elementer ind i stuen området.
  • Holde rummet enkle og tilføje koordinerende kaster og puder til komfort.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com