Hvordan man kan dekorere en Mantel med et spejl

February 8

Hvordan man kan dekorere en Mantel med et spejl

Spejle er et fantastisk udsmykning værktøj, fordi de tilføjer plads og lys til et værelse. De er især populære placeret over en mantel. Mens dette look fungerer godt i næsten ethvert rum, med en stil, er der nogle ting, du bør tænke før udsmykning en mantel med et spejl. Størrelse, form og placering af mantel og spejl alle noget og kan gøre en stor forskel mellem en fantastisk centerpiece eller en tilfældig rod.

Instruktioner

Hæng et spejl over din mantel, der har et usædvanligt ramme eller en figur. Dette vil omdanne spejlet i et kunstværk snarere end blot en refleksion af lys. Find usædvanlige spejle, besøge Genbrugsbutikker, ejendom salg og antikvitetsforretninger.

•Fyld hele væggen, fra mantel til loftet, med en eller flere spejle. Dette fungerer bedst i store rum og skaber en fantastisk visuel centerpiece.

•Lean flere forskellige størrelse spejle mod muren, med base i spejlene hviler på kaminen. Dette skaber en unik erklæring og fungerer bedst med spejle i forskellige former og størrelser, men i rammer af lignende materialer og farver.

Hæng flere små spejle, der er nøjagtig det samme i en vandret linje på tværs af væggen over kaminen. Perfekt firkantede spejle ser godt ud og skabe en meget moderne effekt.

Hæng en gruppe af spejle over kaminen, snarere end et stort spejl. Holde rammerne den samme farve eller materiale, men hænge forskellige størrelser.

Tips & advarsler

  • Sørg for at bruge passende hardware og montere sikkert; spejle er tunge.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com