Hvordan man kan dekorere en Mantel med farvet glas

August 9

Hvordan man kan dekorere en Mantel med farvet glas

At have en mantel er absolut en gave til ethvert hjem, da det angiver, at du har en pejs, et center for hygge og en arkitektoniske detaljer, der gør ethvert rum eksponentielt mere betryggende. En mantel giver dig en unik og straks iøjnefaldende dekorative rum, der giver dig lethed af indretning, som en hylde giver mulighed for samtidig at være i en fokal position i rummet. Hvis du er en fan af farvet glas, giver udsmykning en mantel med farvet glas smykker dig mulighed for at vise dem på en fremtrædende måde.

Instruktioner

•Sæt en antik glasmosaikker vindue panel eller Indsæt i midten af din pejs mantel. Simpelthen magert det mod væggen. Vægten af glasset vil stabilisere det. Dette er en charmerende alternativ til et indrammet billede, print eller spejl.

•Sæt tre små farvede glas vaser i forskellige højder og størrelser på langt højre side af kaminen i en klynge. Du kan endda erstatte en af vaser for en farvet glas stearinlys indehaveren eller gas lampe.

•Sæt en stor farvet glas vase eller overdimensionerede farvet glas lysestage i den længst til venstre ende af pejsen. Størrelsen af denne vase vil afbalancere de tre mindre vaser i anden enden af kaminen uden hele præsentationen ser alt for matchy.

Tips & advarsler

  • Hvis du finder alle denne glasmosaikker for overvældende, kan du bytte ud af vinduespanelet for et indrammet tryk i en farve, der matcher nogle af nuancer af farvet glas i vaser på hver sin side af kaminen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com