Hvordan man kan dekorere en Media hylde

March 21

Hvordan man kan dekorere en Media hylde

Efter at have tilbragt tid, penge og kræfter i udsmykning dit hjem, således at det kan se stilfulde og indbydende, er den sidste ting du ønsker en stor skamplet for byen som knudepunkt i rummet. Desværre, mange medier opbevaringshylder er blevet et problemområde, med elektronisk blinkende bokse, grimme ledninger, stakke af filmen tilfælde og bunker af fjernbetjeninger. Når du dekorere dit hjem, ikke overse et af de rum, der kræver mest opmærksomhed: medier hylde.

Instruktioner

•Vurdere har brug for din opbevaring. Behov for en person med bare en tv og kabel boks vil være forskellig fra en person, der indsamler film eller har flere videospil-systemer. Overveje størrelsen på dit tv-apparat, hvor meget lagerplads for disk sager du har brug for og hvor mange elektroniske enheder du ejer.

•Purchase en passende opbevaring hylde eller enhed, hvis du ikke allerede har en. Hvis du har en opbevaring hylde, købe ekstra lagerplads stykker hvis det er nødvendigt, f.eks. en CD tower, ekstra hylde eller kabinet.

•Refinish dine hylder, hvis de er gamle og du føler det er nødvendigt. Det er tid til at sand, prime og male dem, bejdse dem eller dække hylderne med kontakt papir.

•Paint væggen dine medier hylder er på, eller male bagsiden væg bag hylder, hvis du ønsker at gøre det et brændpunkt i rummet. Hvis du ønsker lidt opmærksomhed tages fra dine medier opbevaring når ikke bruger det, male det til at blande med resten af rummet.

Hæng dine reoler, montere dit tv eller kabinet. Begynde at sætte din elektronik på reoler. Space dem pænt, og hvis stablet lodret, rette dem. Wire dit udstyr, at holde ledninger, pæn og untangled. Brug wire arrangørerne til at holde dem pæne og sammen, og skjule dem fra visningen som muligt.

•Organiser film, spil og CD-kassetter. Line dem op på en hylde eller skjule dem væk i kabinetter. Tilføje attraktive opbevaring kurve til dine reoler til at gemme fjernbetjeninger, controllere, opladere, ekstra ledninger og alle andre grimme genstande, når de er ikke i brug.

•Undgå overbelægning din reol. Hvis din hylder er stadig sparsomme, fikse dem op med nogle objekter af skønhed, som en dejlig vase, et billede i en ramme eller dekorative stearinlys. Skiftevis, hvis de ikke tager for meget af væggen, tilføje dekorative kunstværker eller potteplanter på en eller begge sider af din storage-enhed. Hvis de er allerede godt fyldt op med din underholdning udstyr, lade dem. Det er bedre at lade dekorative elementer end overcrowd hylderne.

Tips & advarsler

  • Forsøger at opbygge din opbevaring op snarere end ud. Gøre brug af overhead rum med en højere hylde eller kurve på toppen af en enhed.
  • Hvis du har en lav kabinet, mener montering fladskærms TV på væggen, så at du kan placere elektronisk udstyr på storage-enhed.
  • Når du monterer enhver elektronik eller opbevaring enheder til væggen, være sikker på, at du bruger den korrekte hardware der vil støtte sin vægt, og at skruer og søm er sikret i solide vægge eller studs.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com