Hvordan man kan dekorere en moderne spisestue med en antikke spisestue sæt

October 18

Hvordan man kan dekorere en moderne spisestue med en antikke spisestue sæt

At skabe en moderne spisestue betyder ikke, du skal bruge udelukkende moderne møbler. Du kan blande antikke stykker ind i stuen eller endda bruge en hele antikke spisestue sæt. Nøgler til at gøre de antikke stykker passer ind i dit moderne indretning gør kosmetisk opdateringer til møblerne når passende og accessorizing selv de mest traditionelle stykker i en moderne måde.

Instruktioner

•Paint eller tapet din spisestue vægge med en fed farve eller moderne mønster. Male træværk og støbning med skarp sort eller hvid maling med en højglans-finish.

•Lay et mønstret kilim eller soumak tæppe--antikke eller reproduktion--på gulvet for at binde gamle og nye sammen. Deres geometriske mønstre har en moderne sensibilitet mens de resterende traditionelle nok der passer til dine antikke spisestue sæt.

•Paint et eller to stykker af din antikke spisestue sæt med blank maling i sort, hvid eller en fed farve, medmindre møblet har betydelige finansielle værdi. For eksempel male spisestue stole og buffet, men forlade bordet og Kina cabinet i den oprindelige finish.

•Reupholster sæder i din spisestue stole med nyt stof i et slående mønster. Du kan vælge en 1960's-inspirerede geometriske, en fed stribe eller en hånd-farvet ikat.

•Line bagvæggen af dit kabinet med din stol-sæde stof, eller med en intens fast stof, der står i kontrast til din porcelæn Kina. Vise et sparsomme udvalg af din porcelæn på hylderne, måske blande i et par moderne keramik, lysestager eller vinglas.

Hæng en tromme-skygge lysekrone, en serie af vedhæng lys eller en enkelt lys stativ med en kunst-glas skygge over spisebordet. Tilføje koordinerende væg sconces, hvis din spisestue er stor. Udskift dine stikkontakter med lysdæmpere, så du kan justere lys.

•Top dit morgenbuffet eller skænk med en skarp moderne lampe eller flanke det med et par af slanke, stiliseret kandelabre. Hænge et abstrakt maleri eller udskrive over stykket. Bruge et stort stykke af kunst glas som en centerpiece, eller arrangere blomster i en moderne vase. Komplet dine tilbehør ved at placere en dramatisk, abstrakt skulptur på toppen af en slank, spejlede eller lakeret piedestal.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com