Hvordan man kan dekorere en moderne væg

April 21

Hvordan man kan dekorere en moderne væg

Moderne design har typisk minimal elementer, rene linjer og flydende. Hvis du har smag for moderne design og stil er featured i nogen af rum i dit hjem, skal du tilføje interesse for væggene i rummet med dekorative elementer. Simple elementer vises på en gennemtænkt måde er en ideel måde at tilføje interesse og pop af farve til et moderne værelse. Vælg en mur, som er let synlige eller en, der har en afgørende arkitektonisk element eller møbel at gøre væggen en udstillingsgenstand i rummet.

Instruktioner

•Brug spejle som dekorative væg element i et moderne værelse. Vælg tre eller fire rektangulære spejle, der er af samme størrelse, måske vises i en enkel ramme. Hænge spejle i en lodret position med 8 - 10 tommers huller mellem dem at oprette spejlede kolonner på væggen. Alternativt kan du vise spejle ved siden af hinanden med 6-8 tomme huller mellem dem at oprette vandrette rækker på væggen.

Hæng en overdimensionerede print på væggen i en enkel ramme. Vælge et print, som funktioner geometriske udskrives i en monokromatisk dristig farveskema eller et sprøjt maleri af levende farver. Få vist udskriften i midten af væggen, eller direkte over en sofa eller seng, gør det et knudepunkt i væggen.

•Arrange Svævende hylder på væggen. Vælg sort eller hvid lakeret eller mørkt træ hylder. Hænge på hylderne i en lodret arrangement på væggen: den nederste hylde hang lidt til højre, den midterste hylde hang midten og øverste hylde hang lidt til venstre. Alternativt arrangere hylder direkte over hinanden med 8-14 tommers huller mellem dem, danner en lodret række. Vise sterling sølv vaser, fed farvet glas skåle og personlige fotografier i simpel rammer i en attraktiv, men alligevel simpelt arrangement på disse hylder. Undgå overbelægning disse hylder med dekorationer, som "less is more" i moderne design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com