Hvordan man kan dekorere en mursten pejs Mantel

March 27

Hvordan man kan dekorere en mursten pejs Mantel

Selv hvis din pejs ikke er bogstavelig hjertet af dit hjem, kommandoer det mere opmærksomhed end andre elementer i rummet. At vide dette, dekorere kaminen kan virke som en skræmmende opgave, og en mursten mantel er endnu mere udfordrende på grund af de mange farver og travle mørtel linjer inkluderet i designet. Ved hjælp af en monokromatisk farveskema til skærmen mantel kan hjælpe samle design og tilføje den perfekte attention-worthy touch til dit værelse.

Instruktioner

•Rengør pejs før du begynder at dekorere kaminen. Vaske mursten og reparere eller erstatte en uinteressant eller ikke-funktionelle brand skærm. Feje skorstenen og neaten enhver pejs værktøjer. Dekorere din mantel vil bringe mere opmærksomhed på området generelt. Sod, aske og spindelvæv vil være mere synlige end før.

•Gather de elementer, du gerne vil vise på din pejs mantel. Huske vigtigheden af skalaen. Et par store elementer gør en mere imponerende design end flere små. Overveje højden af pejsen, når designe til skala. En høj mantel efterlader mindre vægplads over det og kræver mindre dekorative elementer til at fylde det i forhold til en stor vægplads og korte mantel.

•Kontroller dine foretrukne elementer imod farven på mursten. Kassere valg, der enten blandes i og forsvinder mod mursten, eller dem at indfører for mange nye farver ind i din ordning.

•Experiment med symmetrisk, asymmetrisk, radial, eklektisk og enestående design. For eksempel placere et spejl i midten af kaminen, og en lys stick på hver ende til en symmetrisk look. Flytte spejlet til den ene side af kaminen og gruppere lysestager sammen i den modsatte ende for en asymmetrisk design. Hænge et stort element i midten af vægplads over kaminen og cirkel mindre, relaterede emner omkring det for en radial design. Crowd mantel med en række uafhængige elementer for en eklektisk display. Har en stor, dramatisk element som et maleri eller overdimensioneret spejl på mantel for en enestående design.

•Hammer billede bøjler og andre hardware ind i væggen, når du har besluttet dig for et design.

Hæng guirlander og andre sæsonbetonede dekorationer direkte fra din mursten mantel--uden at bore huller i murværk--ved hjælp af selvklæbende-backed krog og løkke faner eller aftagelige selvklæbende-backed kroge.

Tips & advarsler

  • Efter beslutter hvor du skal placere din dekorative elementer på kaminen, sikre dem med en lille dab af museum voks. Museum voks kan købes i afsnittet husstand i de fleste butikker. Voks er stærk nok til at holde elementerne på plads mens du støv kaminen, men frigiver let, når du ønsker at nyistandsætte.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com